Přejít na obsah
  • Vytvořit účet
  • 0

Po flashnutí nejdou klávesy a šipky


radarek007

Otázka

Čau borci prosím poraďte (blbnou my spodní klávesy při zesilování se stlumuje osvětlení a vypíná zvuk a naopak) .flashnul jsem PSP slim fw 4,05 a po flashu my nejdou šipky a kolečka spodní řada funguje stejně(blne) vůbec neragujou když dám spátky origo fw tak to jde čím to je?

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

17 odpovědí na tuto otázku

Recommended Posts

  • 0
tak co tu povídáš, je kravina, PSP slim s FW od 4.05 NEJDE flashnout... myslíš CFWENABLER nebo GEN?

Prosimte proc se do nej tak navazis? Nemusi vedet presnej termin.. by ses divil co mi lidi pisou na ICQ.. co za blbosti a taky jim nerikam co jsou to za kkty...

Autor topicu : Muzes to nejak bliz popsat?

EDIT :

pandoras menu? myslis to kdyz tam mas pandoru? rekni me, kde ses to "flashnuti" naucil? a jak postupujes pri tom "flashi" ?

No comment....

@ Radarek : Flasoval sis doma to PSPcko sam doma u PC nebo si zasel k nekomu aby ti to udelal?

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • 0
hle promin jestli si bral nejak osobne , ze sem rekl ze je to kravina, omlouvam se, ok podle tohodle, a kdo ti delal MMS a Pandoras batery? a jaky Firmware si mel na tom PSP pri koupi?

Tak FW pri koupi uz je v podstate jedno, kdyz ma flashnuty pomoci pandory. kdyby to mel vic jak 4.05 tak by pandoru ani nepustil.

Jestli to mas doma tu baterku a MMS tak to skus jeste jednou flashnout. Hrabal si se nejak v flash0~1? Nesli ti hned po tom co si to flashnul? Popis kdy a jak se to stalo. Mozna to je i HW problem :)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • 0
Tak byl asi updatovanej origo fw, ale na flash mě to pustí ,ale pak to nejde tak musím zase zpjet na origoš 5,00

co??? to sem nejak nepochopil, ty nabootujes psp pres pandoru ale pak uz nemuzes nic dat? kdys uz to mas nabootovany tak staci udelat flash ne? to je chvilka.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
×
×
  • Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu