adiZ Odesláno Srpen 9, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 9, 2009 Čus :) Pište sem hry, o kterých víte, že nejdou spustit na OS Windows Vista. Může to pomoci těm, kteří chtějí stáhunout hru a neví jestli ji spustí .. Do topicu budu vkládat pořád nové hry, které sem napíšete, nebo o kterých to zjistím ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lukan Odesláno Srpen 9, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 9, 2009 Hm a to si zjistil kde ze nejde spustit Mafia ? :lol: Mam win. Vista Home Premium 32 bit a Mafia sla uplne vpohode .... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
adiZ Odesláno Srpen 9, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 9, 2009 Hm a to si zjistil kde ze nejde spustit Mafia ? :lol:Mam win. Vista Home Premium 32 bit a Mafia sla uplne vpohode .... OK, odebráno :) Omyl .. Tak pište ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
WoKo_O Odesláno Srpen 9, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 9, 2009 proc by jako nemeli jit hry na windows vista.?? To snad zalezi na konfiguraci pocitace a ne na vistach.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
oboda7 Odesláno Srpen 9, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 9, 2009 taky si myslim,většina her na vistu funguje a pak sou prostě vyjímky,ale tak hraje nějaká chyba nebo prostě něco,velmi malé procento her na vistu nejde,já také vlastním OS vistu a zatim mi všechno šlo..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Em3R Odesláno Srpen 9, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 9, 2009 toto většinou zabírá vlastnosti -> kompabilita -> "Tento soubor spustit v režimu kompability pro:" -> Windows XP Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
WoKo_O Odesláno Srpen 9, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 9, 2009 jediny co me sere je Program ten a ten prestal pracovat...! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Neo.... Odesláno Srpen 9, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 9, 2009 Join Task Force. Nejde a když dám kompatibilitu XP, tak mi to píše že nemám originální DVD. Smůla je, že já mám originální DVD:( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cartman182 Odesláno Srpen 10, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 10, 2009 MAfia jede v pohodě , mě jede všecko na co na všech ostatních Winech .... až na jednu vyjímku... Vláček :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
#sAd# Odesláno Srpen 10, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 10, 2009 Vláček jde,musíš si stáhnou emulator,zrovna teď hraju dosovky tak i vláček :love: EDIT// Jinak mně na Vistách blblnou věčinou starší hry ,ale zatím se mi na 2 vyjímky nestalo,že bych to nerozjel. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
adiZ Odesláno Srpen 10, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 10, 2009 Hoši, o programech které nejdou vím ..;) Teď nevím, jestli některé hry nefungují na Vista, ale vím o PC verzi Halo 2, která funguje pouze na Windows Vista , tak jsem myslel, že to tak stejné bude i s XP a naopak .. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bigdzony Odesláno Srpen 10, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 10, 2009 Half life 2. originalni DVD nefunguje Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.