adiZ Odesláno Srpen 9, 2009 Nahlásit Odesláno Srpen 9, 2009 Čus :) Pište sem hry, o kterých víte, že nejdou spustit na OS Windows Vista. Může to pomoci těm, kteří chtějí stáhunout hru a neví jestli ji spustí .. Do topicu budu vkládat pořád nové hry, které sem napíšete, nebo o kterých to zjistím ;) Citovat
Lukan Odesláno Srpen 9, 2009 Nahlásit Odesláno Srpen 9, 2009 Hm a to si zjistil kde ze nejde spustit Mafia ? :lol: Mam win. Vista Home Premium 32 bit a Mafia sla uplne vpohode .... Citovat
adiZ Odesláno Srpen 9, 2009 Autor Nahlásit Odesláno Srpen 9, 2009 Hm a to si zjistil kde ze nejde spustit Mafia ? :lol:Mam win. Vista Home Premium 32 bit a Mafia sla uplne vpohode .... OK, odebráno :) Omyl .. Tak pište ;) Citovat
WoKo_O Odesláno Srpen 9, 2009 Nahlásit Odesláno Srpen 9, 2009 proc by jako nemeli jit hry na windows vista.?? To snad zalezi na konfiguraci pocitace a ne na vistach.. Citovat
oboda7 Odesláno Srpen 9, 2009 Nahlásit Odesláno Srpen 9, 2009 taky si myslim,většina her na vistu funguje a pak sou prostě vyjímky,ale tak hraje nějaká chyba nebo prostě něco,velmi malé procento her na vistu nejde,já také vlastním OS vistu a zatim mi všechno šlo..... Citovat
Em3R Odesláno Srpen 9, 2009 Nahlásit Odesláno Srpen 9, 2009 toto většinou zabírá vlastnosti -> kompabilita -> "Tento soubor spustit v režimu kompability pro:" -> Windows XP Citovat
WoKo_O Odesláno Srpen 9, 2009 Nahlásit Odesláno Srpen 9, 2009 jediny co me sere je Program ten a ten prestal pracovat...! Citovat
Neo.... Odesláno Srpen 9, 2009 Nahlásit Odesláno Srpen 9, 2009 Join Task Force. Nejde a když dám kompatibilitu XP, tak mi to píše že nemám originální DVD. Smůla je, že já mám originální DVD:( Citovat
Cartman182 Odesláno Srpen 10, 2009 Nahlásit Odesláno Srpen 10, 2009 MAfia jede v pohodě , mě jede všecko na co na všech ostatních Winech .... až na jednu vyjímku... Vláček :( Citovat
#sAd# Odesláno Srpen 10, 2009 Nahlásit Odesláno Srpen 10, 2009 Vláček jde,musíš si stáhnou emulator,zrovna teď hraju dosovky tak i vláček :love: EDIT// Jinak mně na Vistách blblnou věčinou starší hry ,ale zatím se mi na 2 vyjímky nestalo,že bych to nerozjel. Citovat
adiZ Odesláno Srpen 10, 2009 Autor Nahlásit Odesláno Srpen 10, 2009 Hoši, o programech které nejdou vím ..;) Teď nevím, jestli některé hry nefungují na Vista, ale vím o PC verzi Halo 2, která funguje pouze na Windows Vista , tak jsem myslel, že to tak stejné bude i s XP a naopak .. Citovat
bigdzony Odesláno Srpen 10, 2009 Nahlásit Odesláno Srpen 10, 2009 Half life 2. originalni DVD nefunguje Citovat
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.