emosss Odesláno Srpen 9, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 9, 2009 ahooj vsem, uz asi rok hraju tuhle paradni strilecku, je to ciste multi hra na zpusob counter strike, ale grafika se da srovnavat s cod4, hraje se tu na hodnosti, vydelavate gp( penize ve hre) za ktere si kupujete zbrane, ruzne vylepseni jako sou lepsi hledacky, tlumice, vesty, potom muzete zakoupit ruzne kravinky jako palestiny atd, hra se deli na jap, eu, a us verzi, pokud ste v evrope muzete hrat jen na eu klientovi s eu uctem, vse je zadarmo... pokud nekdo chce vyzkouset at stahne :http://combatarms.nexoneu.com/NXEU.aspx naky videa ze hry: pred tydnem byl update map a je tu novy mod, fireteam, potom zombie mod proste narez: jinak hru hraje mrte cechu, jsou tam ceske clany atd,,,, jinak je tam asi 10 modu na kazdou mapu, eliminace, flagy, miny, bomby, one man army at... proste fakt parada kdyby nekdo chtel hrat napiste mi na pm a dame match,,,, staci vam pc a internet:P fireteam: eliminace v junk fley:( ma oblibena:P) junk flea one man army:P http://www.youtube.com/watch?v=dpUY-VyfHHw a este flagy ve snow: http://www.youtube.com/watch?v=L-GZX7uWCws&feature=fvsr Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BioToXx_ Odesláno Srpen 9, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 9, 2009 cus rad bych si to zahral ale mam problem... stahl sem si hru (700mb) spustil sem to a zacalo se to patchovat ale zhruba v pulce mi to napise nakej Error (Error code - 60 , Downloading failed) nwm cim to je ?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zavorka Odesláno Srpen 9, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 9, 2009 takže graficky se to nedá srovnávat s codem 4 je to horší graficky a taky méně naročné ale grafika je pěkná líbí se mi ... začal jsem to hrát uvidím jak dluho mě to bude bavit :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
emosss Odesláno Srpen 9, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 9, 2009 takže graficky se to nedá srovnávat s codem 4 je to horší graficky a taky méně naročné ale grafika je pěkná líbí se mi ... začal jsem to hrát uvidím jak dluho mě to bude bavit :D napis nick a kdy tam buddes a dame proti sobe:P Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
emosss Odesláno Srpen 11, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 11, 2009 cus rad bych si to zahral ale mam problem... stahl sem si hru (700mb) spustil sem to a zacalo se to patchovat ale zhruba v pulce mi to napise nakej Error (Error code - 60 , Downloading failed) nwm cim to je ?? stahni znova.... a nebo si tio stahni z ceskyho fan ser vreru urnacombat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Falifaxis Odesláno Srpen 15, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 15, 2009 úplně jsem na tuhle hru zapomněl, chtěl jsem si ji před rokem zahrát, jenže to tehdá bylo jen pro US, takže určitě zkusím Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
emosss Odesláno Srpen 16, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 16, 2009 úplně jsem na tuhle hru zapomněl, chtěl jsem si ji před rokem zahrát, jenže to tehdá bylo jen pro US, takže určitě zkusím parada ja ted jdu hrat... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.