Přejít na obsah
  • Vytvořit účet
  • 0

Problém Windows XP

asterix13

Otázka

Cus lidi mam trochu vetsi problem zkusim to tu nejak popsat. Mam pc s tremi hardisky. Jeden hlavni 320gb na kterm mam system a dva 80gb disky na kterem mam ruzne soubory filmy atd ... Potreboval sem penize tak sem jeden 80gb disk vytahl z pc a prodal byl to disk se soubory ktere nebyly moc dulezite zadne systemove soubory atd.Pozdeji sem chtel svuj pocitac zapnout a vyhodilo mi to chybu system disk error,insert system disk and press enter. zkousel sem vsechno mozne jak nahodit windows a porad nic. Tak sem nainstaloval na ten muj posledni 80gb disk znovu system. tedka mi pocitac funguje. Vidim i ten 320gb disk a v nem ty soubory toho prvniho windowsu.Ale kdyz chci z toho 320gb disku najed do dokumentu tak mi to napise ze neni pristupny a ze pristup byl odepren mam tam hodne dulezite soubory ktere nechci ztratit nevite jak bych se mohl do te slozky dostat a ty soubory nejak ziskat jinak treba slozka program files na 320gb disku de otevrit ale kdyz dam documents and settings moje uzivatelske jmeno a chci dat dokumenty proste nic predem dekuji za kazdou radu kdo mi pomuze dostane odmenu nejaky gb na czshare

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

7 odpovědí na tuto otázku

Recommended Posts

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpověď na tuto otázku...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu