werewolf22 Odesláno Srpen 9, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 9, 2009 Potřebuji radu.Při vypalování her mi neustále na imgburnu skáče Set LO Data zone capacity Failed...Reason :invalid Field in CDB....Je to na mím compu i na kámošově.Předtím to bylo v poho?? co ted??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 werewolf22 Odesláno Srpen 10, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 10, 2009 tak co??? nikdo neví Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 piggy Odesláno Srpen 10, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 10, 2009 Zkoušíš pořád jednu a tu samou hru? Možná je špatný ISO. Palíš na DVD+R DL? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Em3R Odesláno Srpen 10, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 10, 2009 je to jasný blbé iso podobně mi to dělalo u jednoho RELEASE Deadrising Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 werewolf22 Odesláno Srpen 10, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 10, 2009 Nejprve sem skusil flasnout hry ktere už mi nejdou.Terminator,Prototype atd.ale to mi imgburn okamžitě řekl že je chyba.Tak jsem skusil stahnout jinou Ninja Blade a to mi nahllásil zase chybu a to jsem ji projel v abgx360 a neměla nové kodování.Používám verbatim Dvd+R DL a skusil jsem i Philips a nic.a pres clone cd mi to nikdy nešlo,nemusí být clone dvd? nainstaloval jsem několik typu imgburnu a už nevím. po přeflashování to hlásí:Finalize disc failed Device: 2:0:0 matshita dvd -ram ul 8505 1.40 e.ata reason :cannot White medium incompatible formát...to bude asi flashem ale udělal jsem to tak jak to bylo v návodu a Ninja Blade to též nahlásí a error a spoustu čísel už nevím.skusím stáhnout ještě něco a ozvu se jak to dopadlo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Moderators romeno Odesláno Srpen 10, 2009 Moderators Nahlásit Share Odesláno Srpen 10, 2009 Podporuje ti palirna vubec vypalovani na dvd+r dl ? Hod sem presne typove oznaceni tehle vypalovacky co mas. Je taky mozny ze je stara a ma uz dost opotrebeny laser... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Fenix1468622475 Odesláno Srpen 10, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 10, 2009 werewolf22: irmurnoj je jedno zda-li je hra patchunta aby jela na firmwaru extreme 1.5 chyba bude jinde... nejspis spatne naistalovana verze irnburnu a nebo spatne medium .... nevim ale zkus znova stahnout a naistalovat irnburn a nebo pouzit jine dvd-cko :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 werewolf22 Odesláno Srpen 10, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 10, 2009 Vypalovačka je matshita DVD -RAM UJ -850s ATA Device a mám ji rok a nejsem nějakej super pálič:-) a imgburn jsem stáhl 3.druhy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Mr.Mysterious Odesláno Srpen 16, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 16, 2009 Tak zkus přes DVD Decrypter- vypálil jsem přes tenhle program asi 15 her a mám 100% úspěšnost Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Moderators romeno Odesláno Srpen 16, 2009 Moderators Nahlásit Share Odesláno Srpen 16, 2009 Tohle bude spatna palirna , kup si jinou . Idealne LG . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 kakamil Odesláno Srpen 18, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 18, 2009 Ahoj, měl jsem stejný problém. Chyba byla ve špatných mediích Verbatim DVD pack 10 cake. Dlouho jsem se s tím potýkal, nakonec to vyřešila nová media balená každé zvlášť v krabičce. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
werewolf22
Potřebuji radu.Při vypalování her mi neustále na imgburnu skáče Set LO Data zone capacity Failed...Reason :invalid Field in CDB....Je to na mím compu i na kámošově.Předtím to bylo v poho?? co ted???
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
10 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.