hackerman88 Odesláno Srpen 9, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 9, 2009 Koupil jsem si 3Géesko a mám v něm uplně prázdno... nechce se mi platit za aplikace a proto bych si rád udělal Jailbreak... mám soft 3.0.1, jde to Jailbreaknout? Když si to jailbreaknu, pujdou mi do toho všecky aplikace a hry? Pujde ten iPhone reklamovat když se něco stane? Děkuji za rady Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sim3to Odesláno Srpen 9, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 9, 2009 Koupil jsem si 3Géesko a mám v něm uplně prázdno... nechce se mi platit za aplikace a proto bych si rád udělal Jailbreak... mám soft 3.0.1, jde to Jailbreaknout? Když si to jailbreaknu, pujdou mi do toho všecky aplikace a hry? Pujde ten iPhone reklamovat když se něco stane? Děkuji za rady 1, jailbreak mozny JE, je tady topic, podivej se sekce ostatni konzole - ipod/iphone. 2, Pujde ti to vsechno uplne normalne, hry stahovat z netu budes normalne v ".ipa" a budes je otevirat jako normalni soubor. Pak si je normalne jako jinou hru prez iTunes nainstalujes do iP. 3, Snad nejjednusi zpusob je dat backup, hodit do DFU modu a nasledne nahodit originalni FW.(restore) Potom co ti prijde iphone z reklamace, udelas jailbreak a pak kdyz ho po jailbreaku zase zapojis tak das nahrat iphone z backupu a budes ho mit stejny jako predtim :) Snad jsem ti odpovedel na vsechno, jeslti ne tak se ptej dal. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cloud.M@-T€R Odesláno Srpen 9, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 9, 2009 Mám takový pocit že RedSnow na 3GS nefunugje - akorát si z iPhona uděláš cihlu. Jailbreak pro iPhone 3GS se jmenuje purplera1n, ale je tuším jen na FW 3.0 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hackerman88 Odesláno Srpen 9, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 9, 2009 Noo všiml jsem si na netu nějakýho uplně jednoduchého návodu a byl to zrovna ten purplera1n... tak ted si bohužel musim počkat na ten 3.0.1 Jailbreak....ale myslim si že vyjde až na 3.1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hackerman88 Odesláno Srpen 9, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 9, 2009 Jo a ještě jsem se chtěl zeptat jestli je cracknutá GPSka pro iphone... :roll: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cloud.M@-T€R Odesláno Srpen 9, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 9, 2009 Ano. Sygic, Navigon a iGo. U mě vítězí Navigon Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hackerman88 Odesláno Srpen 9, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 9, 2009 Přesně... koukal jsem se na videa a taky bych volil navigon... tak super, konečně mi ten phoun k něčemu bude :-D Hele a je těžký si Jailbreaknout iPhona? Nepokazím si ho? Jako s komplama umím, sem na počítačový škole...ale víš co...stál mě 14 500 Kč a nechcu o ty prachy přijít jen tak :-D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NexusWright Odesláno Srpen 9, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 9, 2009 iPhone 3GS se dá v pohodě nejen jailbreaknout (redsn0w), ale i unlocknout (ultrasn0w)... A to i na fw 3.01, ten vlastně jen fixoval jednu fatální chybu, takže se nemuselo nic měnit... Pro více informací: http://blog.iphone-dev.org Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hackerman88 Odesláno Srpen 9, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 9, 2009 Jasný no super...aaa ten unlock je co? to si musím taky udělat? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NexusWright Odesláno Srpen 9, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 9, 2009 Mno, já nevim jak je to tady v ČR, ale pokud sis to koupil od operátora, tak bývá to že je mobil zablokován jen na simky toho operátora, pokud by to tak bylo, unlock ti umožní používat simky i od jiného operátora... Ovšem pokud je můžeš používat i bez unlocku, nemusíš se s nějakým ultrasn0w srát ^^ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hackerman88 Odesláno Srpen 9, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 9, 2009 A mám si teda dat ten purplera1n nebo redsn0w?:cheesygrin: a sorry že se furt tak blbě ptám Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NexusWright Odesláno Srpen 9, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 9, 2009 Redsn0w je ověřenej ^^ Ale rozmysli se sám :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hackerman88 Odesláno Srpen 9, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 9, 2009 Ok, tak to bude asi prozatím všechno... dal jsem vám thx :roll:... a mužu tedy uplně bezpečně použít ten jailbreak z os 3.0 na 3.0.1 jo? zatim čuste LOCK prosím... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts