Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Mám pár otázek ohledně 3Gs

hackerman88

Recommended Posts

Koupil jsem si 3Géesko a mám v něm uplně prázdno... nechce se mi platit za aplikace a proto bych si rád udělal Jailbreak... mám soft 3.0.1, jde to Jailbreaknout? Když si to jailbreaknu, pujdou mi do toho všecky aplikace a hry? Pujde ten iPhone reklamovat když se něco stane? Děkuji za rady

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Koupil jsem si 3Géesko a mám v něm uplně prázdno... nechce se mi platit za aplikace a proto bych si rád udělal Jailbreak... mám soft 3.0.1, jde to Jailbreaknout? Když si to jailbreaknu, pujdou mi do toho všecky aplikace a hry? Pujde ten iPhone reklamovat když se něco stane? Děkuji za rady

1, jailbreak mozny JE, je tady topic, podivej se sekce ostatni konzole - ipod/iphone.

2, Pujde ti to vsechno uplne normalne, hry stahovat z netu budes normalne v ".ipa" a budes je otevirat jako normalni soubor. Pak si je normalne jako jinou hru prez iTunes nainstalujes do iP.

3, Snad nejjednusi zpusob je dat backup, hodit do DFU modu a nasledne nahodit originalni FW.(restore) Potom co ti prijde iphone z reklamace, udelas jailbreak a pak kdyz ho po jailbreaku zase zapojis tak das nahrat iphone z backupu a budes ho mit stejny jako predtim :)

Snad jsem ti odpovedel na vsechno, jeslti ne tak se ptej dal.

Odkaz ke komentáři

Přesně... koukal jsem se na videa a taky bych volil navigon... tak super, konečně mi ten phoun k něčemu bude :-D Hele a je těžký si Jailbreaknout iPhona? Nepokazím si ho? Jako s komplama umím, sem na počítačový škole...ale víš co...stál mě 14 500 Kč a nechcu o ty prachy přijít jen tak :-D

Odkaz ke komentáři

Mno, já nevim jak je to tady v ČR, ale pokud sis to koupil od operátora, tak bývá to že je mobil zablokován jen na simky toho operátora, pokud by to tak bylo, unlock ti umožní používat simky i od jiného operátora... Ovšem pokud je můžeš používat i bez unlocku, nemusíš se s nějakým ultrasn0w srát ^^

Odkaz ke komentáři

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu