Neo.... Odesláno Srpen 9, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 9, 2009 Takže. CMR 2005 je mou velmi oblíbenou hrou na PSP. Považuji ho po všech stránkách(hlavně graficky) za vydařenou hru. Říkal jsem si jak codemasters dokážou pro "slabou" konzoli udělat pěknou hru. Proto jsem se také těšil na ohlášený DIRT 2 pro PSP. No a když se objevily první screeny tak jsem byl dost zklamán. Grafika není ani trochu taková jako v CMR 2005plus. Screeny: http://www.gamespot.com/psp/driving/dirt2/images.html?sid=6214905∂=rss&subj=6214905 Proč to? Je to snad proto, že na trati je více aut než jedno? Nebo je to uspěchaná hra? No třeba to bude v pohybu vypadat dobře, ale moc tomu nevěřím. Je to škoda zrovna když teď psp zažívá docela boom, tak jsem čekal pecku. Grafika mi připomíná "konkurenta" Nintendo DS. Bohužel myslím si že to bude zklamání. Mimochodem má někdo nějaké další info o hře? na to, že má za chvíli vyjít toho zatím moc nikde není. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Apple.cz Odesláno Srpen 10, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 10, 2009 nevim co bych k tomu rekl, je to fakt zly :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cartman182 Odesláno Srpen 10, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 10, 2009 Todle se Codemastrům nepovedlo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lubo012 Odesláno Srpen 10, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 10, 2009 Já bych řek že to bude dobrá pecka a ta grafika docela ujde. Je sice trošku víc kreslená, ale mě záleží hlavně na hratelnosti....:psp:codemasters 4ever Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cjakub Odesláno Srpen 11, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 11, 2009 jasne ze to bude s*acka tak ako vsetky psp verzie multiplatformovych hier.. cest vynimkam Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lubo012 Odesláno Srpen 11, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 11, 2009 jak to můžeš říct vždyť to ještě nevyšlo.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Psychos Odesláno Srpen 12, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 12, 2009 Jesltli takovej titul jako je dirt bude vypadat takhle tak to at radsi ani nevydavaj... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spilif Odesláno Srpen 12, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 12, 2009 Jestli to má vypadat takhle tak ať to ani nevychází, ale stejně si myslím že tohle udělal někdo v malování a Dirt 2 nás mile překvapí:psp: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Neo.... Odesláno Srpen 12, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 12, 2009 hlavně že jsou tam realtime shadows Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fílek Odesláno Srpen 12, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 12, 2009 Ty jo, já jsem se tak těšil na DIRT 2 na PSP a mezitim má CMR2005 o 100% lepši grafiku než tohle :( Doufám, že NFS:Shift nebudou taky takhle hrozný... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zavorka Odesláno Srpen 12, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 12, 2009 má to horší grafiku než CMR 2005 protože v dirtu 2 není jenom jedno vozidlo na trati! ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gamer1468623730 Odesláno Srpen 12, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 12, 2009 To je hra na mobil ne?? :D:D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kingcz Odesláno Srpen 12, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 12, 2009 myslim ze grafika engine vypada stejna jako Toca Race Driver ( PSP verze samozrejmne) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dixo Odesláno Srpen 12, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 12, 2009 no tie screeny mi pripominaju ako by to bolo pre ps1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zavorka Odesláno Srpen 12, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 12, 2009 to je NDS verze? :shock: ste už s tím trapní ještě jeden takovej post a víte co :blink: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Neo.... Odesláno Srpen 12, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 12, 2009 Jako ta Buggy vypadá o dost líp než to 350Z. Tak uvidíme. Stejně mi ale bude chybět ten starý koncept CMR. Jedno auto a závody někde v přírodě. Bojím se že to bude podobný jako Segáčko. Doufám, že ještě někdy vyjde nějaký rally jako bylo CMR2005. Pravda že ho teď znovu hraju a pořád mě neomrzel, ale chtělo by to nějaký novější auta a nový tratě. CMR2005 je jedna z mých nejoblíbenějších her na PSP a pořád se na DIRT těším. Po dlouhý době to bude hra která mě zajímá. Doufám, že půjde na 5.00 M33 nebo alespoň na GEN a že nebudu muset čekat na nějakej novej firm. Stejně tak GT Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fílek Odesláno Srpen 12, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 12, 2009 má to horší grafiku než CMR 2005 protože v dirtu 2 není jenom jedno vozidlo na trati! ;) No jo ale pak to neni rallye, při rallye vyjede jedno auto a další za nim mají různý odstupy (podle toho jestli by ho dohnali atp...) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Neo.... Odesláno Srpen 12, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 12, 2009 No jo ale pak to neni rallye, při rallye vyjede jedno auto a další za nim mají různý odstupy (podle toho jestli by ho dohnali atp...) rally to není... V prvním DIRTu ještě nějaký to rally zbylo, ale nevím jestli bude na PSP Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kingcz Odesláno Srpen 16, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 16, 2009 a co na tom zalezi jestli hra ma dobrou nebo spatnou grafiku? nevim jestli vam jde o hratelnost nebo grafiku? nevim co vy ale zavodni hry od Codemasters jsou nej ! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sysasysa Odesláno Srpen 16, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 16, 2009 Jako na IGN je prewiev a píšou že sice grafika nic extra, ale zase to prej běží hodně plynule. A to je v závodních hrách potřeba víc než koukat kde co je jak vykreslený. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petersss Odesláno Srpen 18, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 18, 2009 Nechápu jak můžete říct že grafika není to hlavní.Jestli se nepletu tak se píše rok 2009 a všichni výrobci se předháněj v tom aby byla grafika co nejlepší-s tímhle se vracej aspoň o 10 let zpět.PSP zvládne víc-a to že tam budou jezdit další auta podtrhuje to že se z toho stane arcadovka jak prase a ještě k tomu nekoukatelná.Vždyť v GT budou taky soupeři a grafika je úplně jinde.Tak mi neříkejte že to nejde. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Neo.... Odesláno Srpen 18, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 18, 2009 grafika je důležitá. Zase musím říct, že už se mi kolikrát stalo,že jsem si u screenů říkal jakej to je hnus a pak při hře to bylo ok(TOCA). ale ty screeny se mi opravdu nelíbí. Navíc mám radši rally než rallycross. UVIDÍME... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Psychos Odesláno Září 10, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 10, 2009 Tak už přicházej ty letošní podzimní pecky po motorstormu tu máme už i Dirt 2 (DiRT 2 EUR PSP-GLoBAL),ale zase neni důvod k radosti....:cry:... :cry:Hra vyžaduje FW 5.55:cry: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Neo.... Odesláno Září 10, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 10, 2009 je to v hajzlu na DIRT jsem se taky těšil... Bohužel jsem ještě nenašel ingame videa, abych se krmil alespoň tím... to samý platí o IL2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bercus Odesláno Září 10, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 10, 2009 nfs shift je graficky naprosto otresny....ale to kazdy posoudi az si to zahraje...pro me je to zklamani...ale GT mobile jsem uz hral a je to peckaaaaaaaaaaaa TESTE SE Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.