Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Dirt 2


Neo....

Recommended Posts

Takže. CMR 2005 je mou velmi oblíbenou hrou na PSP. Považuji ho po všech stránkách(hlavně graficky) za vydařenou hru. Říkal jsem si jak codemasters dokážou pro "slabou" konzoli udělat pěknou hru. Proto jsem se také těšil na ohlášený DIRT 2 pro PSP. No a když se objevily první screeny tak jsem byl dost zklamán. Grafika není ani trochu taková jako v CMR 2005plus. Screeny:

http://www.gamespot.com/psp/driving/dirt2/images.html?sid=6214905∂=rss&subj=6214905

Proč to? Je to snad proto, že na trati je více aut než jedno? Nebo je to uspěchaná hra? No třeba to bude v pohybu vypadat dobře, ale moc tomu nevěřím. Je to škoda zrovna když teď psp zažívá docela boom, tak jsem čekal pecku. Grafika mi připomíná "konkurenta" Nintendo DS. Bohužel myslím si že to bude zklamání. Mimochodem má někdo nějaké další info o hře? na to, že má za chvíli vyjít toho zatím moc nikde není.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Jako ta Buggy vypadá o dost líp než to 350Z. Tak uvidíme. Stejně mi ale bude chybět ten starý koncept CMR. Jedno auto a závody někde v přírodě. Bojím se že to bude podobný jako Segáčko. Doufám, že ještě někdy vyjde nějaký rally jako bylo CMR2005. Pravda že ho teď znovu hraju a pořád mě neomrzel, ale chtělo by to nějaký novější auta a nový tratě. CMR2005 je jedna z mých nejoblíbenějších her na PSP a pořád se na DIRT těším. Po dlouhý době to bude hra která mě zajímá. Doufám, že půjde na 5.00 M33 nebo alespoň na GEN a že nebudu muset čekat na nějakej novej firm. Stejně tak GT

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Nechápu jak můžete říct že grafika není to hlavní.Jestli se nepletu tak se píše rok 2009 a všichni výrobci se předháněj v tom aby byla grafika co nejlepší-s tímhle se vracej aspoň o 10 let zpět.PSP zvládne víc-a to že tam budou jezdit další auta podtrhuje to že se z toho stane arcadovka jak prase a ještě k tomu nekoukatelná.Vždyť v GT budou taky soupeři a grafika je úplně jinde.Tak mi neříkejte že to nejde.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • 4 weeks later...

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

  Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu