Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Registrace v iTunes, snadneji, nez kdy jindy..

 Apple.cz

Recommended Posts

ituneslogo.jpg

Nez mi zacnete psat, ze navod tu uz je, tak si ho doctete.. :roll:

Prisel jsem na to "nahodou" kdyz jsem si objednaval z  Store case na iP a pak jsem si chtel stahnout free app v iTunes Store.

Protoze starym zpusobem se zakladanim accountu v iT byly nekdy problemy, hodi se tento:

- na apple.com si zalozime acc jako kdyz neco chceme koupit..

- v iT najdeme free app a dame "Get app"

- nabidne nam to okno k prihlaseni tak ho vyplnime udaji z  Store accountu.

- postupujeme dal podle instrukci a tim predejdeme "vybirani" platebni karty.

Doufam, ze to nekomu pomuze a hodite to do FAQ.

THX :?

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

No proste jde o to, ze kdyz se regnete na apple store, tak tam to zadny kreditky nenabizi, takze se predejde problemu, ktery nekteri maji, a to ten, ze tam nemaj na vyber u kredit cards "none".. Myslim, ze kdyz to pochopite jak to myslim, tak nebudu za dementa.. :(

Odkaz ke komentáři

No vzdyt tak jak pisu ja (precti si muj post nad tvym) a jak je to v clanku, na ktery odkazuje myschoo.. Dokonce i v obrazku tam mas sipku na "none" - to by jsi tedy uz mohl pochopit. Takze se znova podivej na navod na ipe a na tvuj - vidis tam nejaky rozdil? Tvrdis, ze je uplne jiny.. Zatim je to totozne..

Odkaz ke komentáři

Hele, lidi maj problem s tim, ze tam nekdo nema "none", tak aby se nemuseli registrovat pres iTunes, tak se zaregistruji na apple.com. V ty registraci tam, nemusis zadnou kreditku vybirat, a tak to pujde KAZDYMU. Pak misto registrace v iTunes rovnou zadas udaje ze sveho apple accountu. PREDEJDES TIM REGISTRACI V ITUNES A TAK I VYBIRANI KREDITKY.. :(

Odkaz ke komentáři

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu