Přejít na obsah
  • Vytvořit účet
  • 0

Výkresy ?

MAD_CATZ

Otázka

Ahoj, musim udělat nějaký výkresy (ne nic složitýho, jenom něco jako tohle akorát bez těch dveří a vybavení, potřebuju jenom zdi... http://www.madorestav.cz/madorestav/images/lech1_tech.jpg)

Nevíte na to nějaký dobrý prrogram ?

Samozdřejmě dám Thanks a credits

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

7 odpovědí na tuto otázku

Recommended Posts

• 0

takove veci se normalne delaji v AUTOCADU... ale ten ma v posledni verzi 4DVD :D zalezi na tom pro co to pak pouzijes... pokud nekde doma tak je to jedno cim to vytvoris, pokud to davas treba tatovi do firmy, tak se rysuje v cadech a podobnych programech

Odkaz ke komentáři

• 0
takove veci se normalne delaji v AUTOCADU... ale ten ma v posledni verzi 4DVD :D zalezi na tom pro co to pak pouzijes... pokud nekde doma tak je to jedno cim to vytvoris, pokud to davas treba tatovi do firmy, tak se rysuje v cadech a podobnych programech

My bydlíme v nástavbě a právě to odkupujem od družstva (něbo něco podobnýho, moc tomu nerozumim :D) a potřeujeme to do katastru...

Odkaz ke komentáři

• 0

Tohle je sklep, dělal jsem to v malování :lol: a vzali mi to :D

My bydlíme na takovym sídlišti, kde jsou dvoupatrvový baráky a u nás už je to hotový, ted to mam udělat pro vedlejší baráky, ale oni to chtěj jinak (byt po bytu- samostatně) a já si to chci ulechčit

http://img7.imgup.eu/SCHEMA_0_final_version1.jpg

JJ,to souhlasím...

nevěděl jsek k čemu to potřebuje,jinak na stahuj.cz je dost free programů.

Na stahuj jsem koukal, ale nevyznám se v těch formátech

Odkaz ke komentáři

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpověď na tuto otázku...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu