MAD_CATZ Odesláno Srpen 10, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 10, 2009 Ahoj, musim udělat nějaký výkresy (ne nic složitýho, jenom něco jako tohle akorát bez těch dveří a vybavení, potřebuju jenom zdi... http://www.madorestav.cz/madorestav/images/lech1_tech.jpg) Nevíte na to nějaký dobrý prrogram ? Samozdřejmě dám Thanks a credits Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 #sAd# Odesláno Srpen 10, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 10, 2009 Podle mně Adobe photoshop cs4 bude na toto dobrý... Máš tam pravítko a různé další věci,jinak se dívám po dalších programech Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 ice22222 Odesláno Srpen 10, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 10, 2009 takove veci se normalne delaji v AUTOCADU... ale ten ma v posledni verzi 4DVD :D zalezi na tom pro co to pak pouzijes... pokud nekde doma tak je to jedno cim to vytvoris, pokud to davas treba tatovi do firmy, tak se rysuje v cadech a podobnych programech Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 MAD_CATZ Odesláno Srpen 10, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 10, 2009 takove veci se normalne delaji v AUTOCADU... ale ten ma v posledni verzi 4DVD :D zalezi na tom pro co to pak pouzijes... pokud nekde doma tak je to jedno cim to vytvoris, pokud to davas treba tatovi do firmy, tak se rysuje v cadech a podobnych programech My bydlíme v nástavbě a právě to odkupujem od družstva (něbo něco podobnýho, moc tomu nerozumim :D) a potřeujeme to do katastru... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 ice22222 Odesláno Srpen 10, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 10, 2009 tak to ti photoshop bude k nicemu odhaduju :D...na "KATASTROFALNIM" uradu budou chtit vykres a ne "omalovanku" Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 #sAd# Odesláno Srpen 10, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 10, 2009 JJ,to souhlasím... nevěděl jsek k čemu to potřebuje,jinak na stahuj.cz je dost free programů. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 MAD_CATZ Odesláno Srpen 10, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 10, 2009 Tohle je sklep, dělal jsem to v malování :lol: a vzali mi to :D My bydlíme na takovym sídlišti, kde jsou dvoupatrvový baráky a u nás už je to hotový, ted to mam udělat pro vedlejší baráky, ale oni to chtěj jinak (byt po bytu- samostatně) a já si to chci ulechčit http://img7.imgup.eu/SCHEMA_0_final_version1.jpg JJ,to souhlasím...nevěděl jsek k čemu to potřebuje,jinak na stahuj.cz je dost free programů. Na stahuj jsem koukal, ale nevyznám se v těch formátech Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Dark_user Odesláno Srpen 10, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 10, 2009 udělal bych to v Autocadu a nebo (jestliže si snim nikdy nedělal > je to trochu slozitý program) Corel Draw Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
MAD_CATZ
Ahoj, musim udělat nějaký výkresy (ne nic složitýho, jenom něco jako tohle akorát bez těch dveří a vybavení, potřebuju jenom zdi... http://www.madorestav.cz/madorestav/images/lech1_tech.jpg)
Nevíte na to nějaký dobrý prrogram ?
Samozdřejmě dám Thanks a credits
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
7 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.