MILLCEK Odesláno Srpen 10, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 10, 2009 Zdravím, mám MS Sony 8GB a moje slimko ji nenajde, pořád bliká ta dioda vlevo, ale nic... Dám ji do fatka a jede, dám ji do PC a jede. Do mého slimka dám 512MB a jede, zkoušel jsem ji všemožně formátovat, ale nic nezabralo, nevíte někdo co s tím? EDIT: Za dobrou radu dám 500 credits. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 palos Odesláno Srpen 10, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 10, 2009 vyměň za jiný kousek.... a jaké jiné karty ti fungovali kromě 512mb?? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 MILLCEK Odesláno Srpen 10, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 10, 2009 Jiné karty k dispozici nemám, to je ten problém. Chtěl bych tuhle kartu zprovoznit, doteď šlapala. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Anonymous_ Odesláno Srpen 10, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 10, 2009 Spatny kontakt, pokud ale pres recovery menu jde, tak je treba vymazat MBR v linuxu/windows pres utilitu dd (dd if=/dev/null of=/dev/sda) .. kde /dev/sda je pametova karta.. a pak normalne zformatovat a melo by to jit. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 MILLCEK Odesláno Srpen 10, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 10, 2009 Ani v recovery neni videt, proste jen blika a blika... Takze asi spatny kontakt... I tak diky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Anonymous_ Odesláno Srpen 10, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 10, 2009 Zkus ji tam pridrzet, ruzne s ni hybat/vyndavat zandavat atp. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
MILLCEK
Zdravím, mám MS Sony 8GB a moje slimko ji nenajde, pořád bliká ta dioda vlevo, ale nic... Dám ji do fatka a jede, dám ji do PC a jede. Do mého slimka dám 512MB a jede, zkoušel jsem ji všemožně formátovat, ale nic nezabralo, nevíte někdo co s tím?
EDIT: Za dobrou radu dám 500 credits.
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
5 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts