92speedx92 Odesláno Srpen 10, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 10, 2009 chtel bych se zeptat jak toto nejjednoduseji vymaznout , jestli neni nakej program do kompu co by to udelal nebo neco diky moc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rendy1468623719 Odesláno Srpen 10, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 10, 2009 http://clonet.eu/Pocitace-a-internet/Software/Ochrana-PC/Glary-Utilities-program-pro-cisteni-PC-DOWNLOAD-l1260.html JJ tohle stáhni. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
92speedx92 Odesláno Srpen 10, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 10, 2009 no vis ja myslel jako na ipod a ne v kompu vymazat vir, myslel sem text co je na lockscreenu vis , "slide to unlock" Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rendy1468623719 Odesláno Srpen 10, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 10, 2009 Aha tak to promin Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Apple.cz Odesláno Srpen 10, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 10, 2009 simte jak to myslis? vim, ze to jde "vymazat" nejakymy tematy a nebo je v Cydii polozka slides. No proste nekde jsem to tam videl. Asi to bude v Cydii ve WinterBoard.. ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sim3to Odesláno Srpen 10, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 10, 2009 simte jak to myslis? vim' date=' ze to jde "vymazat" nejakymy tematy a nebo je v Cydii polozka slides. No proste nekde jsem to tam videl. Asi to bude v Cydii ve WinterBoard.. ;)[/quote']Priste to prosim najdi s jistotou, spekulovat tu mohou vsichni :) V cydii napis Tap To Unlock a mas tam min. 2-3 odkazy/soubory. Funguje to tak ze misto aby si prez ten displej prejel tak normalne tapnes, nezavisi kde. O tom ze by se to dalo zcela odstranit nevim. Ale tohle pouzivam ja a jsem s tim spokojeny. Pro vyuziti musis mit nainstalovany winterboard Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Apple.cz Odesláno Srpen 11, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 11, 2009 ach jo, ze se clovek vubec snazi.. :( :roll: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
92speedx92 Odesláno Srpen 12, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 12, 2009 jde o to ze uz tam mam tap to unlock ze proste tapnu , ale jde o to abych tam nemel ten blbej nazev (ten text) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
myschoo Odesláno Srpen 13, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 13, 2009 nasiel som toto. skus: http://forum.iphone.cz/viewtopic.php?f=13&t=13492&start=0 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pojik Odesláno Srpen 13, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 13, 2009 AHOJ tady to si přidej do wintebordu http://rapidshare.com/files/266862969/bez_slajderu.rar.html hral jsem si stím tak 4hodky aby to fungovalo credits potěší. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.