SpOoKy_Cz_ Odesláno Srpen 10, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 10, 2009 Zdravim, mám tu problém s ISO hrama. Stáhnul jsem si teĎ první ISO game , mám FW 5.03 M33-6 a vždycky když zapnu NFS Carbon Own The City , tak při loadingu mi hrkne v PSP a vypne se mi .. Nemáte nějakou radu,bo řešení ? díky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 J@rda62 Odesláno Srpen 10, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 10, 2009 zkus stahnout jinou verzi hry Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 SpOoKy_Cz_ Odesláno Srpen 10, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 10, 2009 zkus stahnout jinou verzi hry Jenže kde ? :ziped: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 lubo012 Odesláno Srpen 10, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 10, 2009 Já bych prvně zkusil pres tlačítko select vlízt do vsh menu a tam nastavit iso driver na M33 nebo na sony NP9660(nevím jaké je tam číslo) a pokud by to nešlo pořád tak pak stáhnout jinou verzi hry.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 SpOoKy_Cz_ Odesláno Srpen 10, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 10, 2009 Iso driver mám na sony NP a furt nic :( Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Dark_user Odesláno Srpen 10, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 10, 2009 mininova.org stahnes tam torrent snad na kazdou hru... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 SpOoKy_Cz_ Odesláno Srpen 10, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 10, 2009 Ok,checknu to,dik Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
SpOoKy_Cz_
Zdravim,
mám tu problém s ISO hrama. Stáhnul jsem si teĎ první ISO game , mám FW 5.03 M33-6 a vždycky když zapnu NFS Carbon Own The City , tak při loadingu mi hrkne v PSP a vypne se mi .. Nemáte nějakou radu,bo řešení ?
díky
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
6 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts