Fr3NZyY Odesláno Srpen 11, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 11, 2009 Koupil jsem si poprvé PSP a potřebuju sehnat kartu. Četl jsem že je třeba koupit Memory Stick, ale jich je více verzí těch karet, ttak které můžu a které ne. Jinak můžu si koupi i micro a hodit to do adaptéru? A jak je to s rychlostma? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Moderators Zinglbee Odesláno Srpen 11, 2009 Moderators Nahlásit Share Odesláno Srpen 11, 2009 http://www.playcentrum.cz/default.asp?SK1=PSP&SK2=HW&SK3=Karty&menu=386 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 G.I.S.M. Odesláno Srpen 11, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 11, 2009 Dalsi moznosti je Adapter PhotoFast CR-5400 .Do nej das 2x bud MicroSD katru(podporuje karty 256mb-2gb) nebo 2x MicroSDHC kartu(podporuje karty 4gb-16gb) vysledna velikost pametove karty zalezi na kartach( treba 2x 2gb-4gb atd... max 2x 16gb-32gb) typ i velikost karet maji byt stejne aby nedochazelo k problemum s rychlosti.Trida MicroSDHC karty(class)znaci jeji prenosovou rychlost 2MB/s, 4MB/s nebo 6MB/s. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 SpOoKy_Cz_ Odesláno Srpen 11, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 11, 2009 Kup si kartu od SONY , přímo do PSP , a nebo doporučuju nějakej Sandisk Memory Stick PRo Duo .. Nejsou drahý a výkonově na tom taky nejsou až tak špatně :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 zozy Odesláno Srpen 11, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 11, 2009 Kup si kartu od SONY , přímo do PSP , a nebo doporučuju nějakej Sandisk Memory Stick PRo Duo .. Nejsou drahý a výkonově na tom taky nejsou až tak špatně :) S tím přímo od SONY nesouhlasím často jsou fake.Nejlépe vychází asi SanDisk 4GB ultra 2, sám jí mám a taky většina lidi na fóru, dokonce se tady i prodává :wohow: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Dandis Odesláno Srpen 12, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 12, 2009 Já bych se Adapter PhotoFast CR-5400 nebál jak psal G.I.S.M. kup si dvě stejné karty aby jsi neměl čtení a zápis zbytečně pomalý, sandisk ti taky můžu doporučit 4gb ultra 2 mám taky a spokojenost nejvyšší :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Toyo Odesláno Srpen 13, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 13, 2009 uvazuju o adapteru PhotoFast CR-5400 a do neho 2x 16gb micro SD... mate s tim nekdo zkusenost? nelagujou pak iso? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
Fr3NZyY
Koupil jsem si poprvé PSP a potřebuju sehnat kartu. Četl jsem že je třeba koupit Memory Stick, ale jich je více verzí těch karet, ttak které můžu a které ne. Jinak můžu si koupi i micro a hodit to do adaptéru? A jak je to s rychlostma?
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
6 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts