Viitaz Odesláno Srpen 11, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 11, 2009 Hoj kdyz se chci lognout na server napise mi to <HTML><BODY><p align= "CENTER">unable to connect..nevíte čim to je?chci si už zapařit a zas tohle :cry::cry: dík Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 lukis Odesláno Srpen 11, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 11, 2009 posli mi realm pesne ja kje nas sdtrance a ten tvuj Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Viitaz Odesláno Srpen 11, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 11, 2009 set realmlist Set realmlist set patchlist eu.version.worldofwarcraft.com set realmlistbn "" set portal eu toto tam mám za tim set realmlist ma bejt jeste IPcko serveru ale to tam docasne nemam protoze to nejde ani na jednom serveru =(( fur tto pise to samy...but server login down nebo tyto sracky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 endhalf Odesláno Srpen 11, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 11, 2009 Pokud hraješ na ofiku, pak máš realmlist v pořádku a napiš na podporu blizzu. Pokud na free, tak se s takovým realmlistem nepřipojíš nikdy :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 lukis Odesláno Srpen 11, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 11, 2009 btw jestl irhajes na free odmaz si:set patchlist eu.version.worldofwarcraft.com set realmlistbn "" set portal eu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Viitaz Odesláno Srpen 11, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 11, 2009 ok dík =) pls lock Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
Viitaz
Hoj kdyz se chci lognout na server napise mi to <HTML><BODY><p align= "CENTER">unable to connect..nevíte čim to je?chci si už zapařit a zas tohle :cry::cry: dík
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
5 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.