jackman Odesláno Srpen 11, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 11, 2009 Prosim o radu,stahnul jsem si BOOKr na prohlizeni PDF ten soubor9PDF0 ma celkove 389 MB!! a pres ten Bookr jsem to nemohl spostet,prosim nevite jak bych mohl to spustit ten pdf v psp?pres jakej program,nebo jak bych to mohl preconvertovat?? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 zozy Odesláno Srpen 11, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 11, 2009 PDF soubor ma389 MB ?To je nějaká kniha ? :lol: zkus to hodit do textovewho souboru a otevřít v bookru Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 jackman Odesláno Srpen 11, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 11, 2009 jj,mas pravdu,je to ¨KOMIKS DRAGON BALL vis:),dal jsem to do iPhonu a je to vpoho ale ja to chci do PSP,neda se to preconvertovat aby byli jen obrazky:?? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 #sAd# Odesláno Srpen 11, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 11, 2009 http://www.google.cz/search?q=pdf+to+jpg&rls=com.microsoft:cs&ie=UTF-8&oe=UTF-8&startIndex=&startPage=1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
jackman
Prosim o radu,stahnul jsem si BOOKr na prohlizeni PDF
ten soubor9PDF0 ma celkove 389 MB!!
a pres ten Bookr jsem to nemohl spostet,prosim nevite jak bych mohl to spustit ten pdf v psp?pres jakej program,nebo jak bych to mohl preconvertovat??
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
3 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts