Loric Odesláno Duben 17, 2007 Nahlásit Share Odesláno Duben 17, 2007 už sem registrovaný ale ještě tam chce jakysi promotional code. kde ho mám vzít :P Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Jack Odesláno Duben 17, 2007 Nahlásit Share Odesláno Duben 17, 2007 Nato se vykasli...;) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 marek_2080 Odesláno Duben 17, 2007 Nahlásit Share Odesláno Duben 17, 2007 Vykašli se na to, to je fakt rada nad zlato. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 lexicon Odesláno Duben 17, 2007 Nahlásit Share Odesláno Duben 17, 2007 už sem registrovaný ale ještě tam chce jakysi promotional code. kde ho mám vzít :P Neni to ten kod co je na te karte k PSP na hrani po netu? Nebo neprisel ti nejakej kod na mail? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Jack Odesláno Duben 17, 2007 Nahlásit Share Odesláno Duben 17, 2007 Neni to ten kod co je na te karte k PSP na hrani po netu? Nebo neprisel ti nejakej kod na mail? Ja myslim ze tento kod neni nijak dulezitej...;) Ja sem to vyplnoval a prave tento sem tam nedal a preskocil sem ho...:D A i tak mi UMD Holder prisel...:) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Loric Odesláno Duben 17, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 17, 2007 Ja myslim ze tento kod neni nijak dulezitej...;)Ja sem to vyplnoval a prave tento sem tam nedal a preskocil sem ho...:D A i tak mi UMD Holder prisel...:) Jaky UMD Holder... To mi jako přijde poštou? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Jack Odesláno Duben 17, 2007 Nahlásit Share Odesláno Duben 17, 2007 Jaky UMD Holder... To mi jako přijde poštou? Tak jasne...za to ze se tam zaregistrujes ti prise tak za mesic :D UMD Holder...;) Je to takovej obal na 5 UMDcek...a jeste myslim tam sou 2 takovy kapsicky na MS...Jo a poutko na ruku...:D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Loric Odesláno Duben 17, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 17, 2007 Tak jasne... si ted ze me delas srandu nebo to fakt dojde :roll: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Mistr všech termixů! Odesláno Duben 17, 2007 Nahlásit Share Odesláno Duben 17, 2007 Tak jasne... si ted ze me delas srandu nebo to fakt dojde :roll: nedela si sradnu vcera sem jeden prodal za 80Kč :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Moderators romeno Odesláno Duben 17, 2007 Moderators Nahlásit Share Odesláno Duben 17, 2007 Tak jasne... si ted ze me delas srandu nebo to fakt dojde :roll: jj dojde aj me to doslo :-) Je to pekne ale stejne to nejak nevyuziju , protoze nemam moc umdcek . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Skyt Odesláno Duben 17, 2007 Nahlásit Share Odesláno Duben 17, 2007 jj me to taky prislo a ja jsem na to cumel jak vul,co mi to prislo z anglie pres amsterdam do prahy a pak do svitav..takova pozornost od sony se mi libi :D :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Brento Odesláno Duben 17, 2007 Nahlásit Share Odesláno Duben 17, 2007 jj me to taky prislo a ja jsem na to cumel jak vul,co mi to prislo z anglie pres amsterdam do prahy a pak do svitav..takova pozornost od sony se mi libi :D :D Bydlim 8 kilometru od tebe :D a ze nas je kolem malo... Ze ses blonska s trojkama... :D:angle: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Loric Odesláno Duben 17, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 17, 2007 Tak to je pěkné :) aspon se mám na co těšit :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 myschoo Odesláno Duben 17, 2007 Nahlásit Share Odesláno Duben 17, 2007 myslim ze to bola nejaka sutaz alebo cosi take.... tie kody len tak nerozdavali ;) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Brento Odesláno Duben 17, 2007 Nahlásit Share Odesláno Duben 17, 2007 myslim ze to bola nejaka sutaz alebo cosi take.... tie kody len tak nerozdavali ;) Nedavali nahodou Gangs of London Demo? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Skyt Odesláno Duben 21, 2007 Nahlásit Share Odesláno Duben 21, 2007 Brento: voe,jak vis,kdo jsem??a jaka bloncka s trojkama??kdyztak blondak s koulema :-D..jinak k tematu.zadny demo k tomu myslim nikdy nedavali,jen ten obal na 5 UMDcek Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 el-barto Odesláno Duben 21, 2007 Nahlásit Share Odesláno Duben 21, 2007 Tak to se máte, mě to nevezmou, protože mam PSP-1001 a to tam napsat nemůžeš. :( Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Skyt Odesláno Duben 21, 2007 Nahlásit Share Odesláno Duben 21, 2007 už sem registrovaný ale ještě tam chce jakysi promotional code. kde ho mám vzít :P jo a tenhle kod se zadava jen kdyz mas Sony PSP Manager,tak tam zadas key a myslim,ze dostanes nejaky vyhody k tomu programu..ten kod neni nijak dulezitej...el-barto:co ti nevezmou Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 imagemg Odesláno Duben 21, 2007 Nahlásit Share Odesláno Duben 21, 2007 taky mi obal na 5 UMD-ček přišel... vypada moc hezky! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Loric Odesláno Duben 21, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 21, 2007 a za jak dlouho Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
Loric
už sem registrovaný ale ještě tam chce jakysi promotional code. kde ho mám vzít :P
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
19 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts