Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Reklamuji věc po druhé. Je možné si říci co chci?(opravit, dostat peníze atd..)

AlexXx

Recommended Posts

Nazdar. Dnes sem byl podruhé reklamovat GPS a už mě to celkem štve jestli mi to zase zpátky vrátí protože mám půl roku do konce reklamace a pak se to pokazí. To by mě fakt potěšilo. Reklamuji tam handsfree calling nejde mi zapnout bluethoot. Žeprý to není chyba firmawaru, ten je nový, takže nevím co by na tom opravily. Doufám, že mi řeknete Vaše zkušenosti s reklamací a nějak mi poradíte.:roll:

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

No odstoupit od smlouvy můžeš myslím až když se to pokazí po třetí a nebo kdyby to bylo něco neopravitelného, tak by si myslím mohl taky odstoupit od smlouvy a oni by ti dali peníze.

Ve tvém případě bych byl rád, když je to problémové a klidně to šel ještě reklamovat a raději si pak nechal peníze;). Reklamovat nějakou elektroniku je většinou hrozná otrava a krade to čas, reklamoval jsem takto telefon, po třetí vadě, resp. po čtvrté mi vrátili peníze a měl jsem pokoj:).

Přečti si toto, to by ti mohlo pomoct.

http://www.spotrebitele.info/vase-prava/clanek.shtml?x=2344518

Odkaz ke komentáři

Při třetí reklamaci stejné závady, máš nárok na vráení peněz /novej výrobek.
No odstoupit od smlouvy můžeš myslím až když se to pokazí po třetí a nebo kdyby to bylo něco neopravitelného, tak by si myslím mohl taky odstoupit od smlouvy a oni by ti dali peníze.

Ve tvém případě bych byl rád, když je to problémové a klidně to šel ještě reklamovat a raději si pak nechal peníze;). Reklamovat nějakou elektroniku je většinou hrozná otrava a krade to čas, reklamoval jsem takto telefon, po třetí vadě, resp. po čtvrté mi vrátili peníze a měl jsem pokoj:).

Přečti si toto, to by ti mohlo pomoct.

http://www.spotrebitele.info/vase-prava/clanek.shtml?x=2344518

Díkes. Je to fakt dost hrozná otrava xD. Ještě něco na ně vymyslím.

Odkaz ke komentáři

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu