krystof94 Odesláno Srpen 12, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 12, 2009 Jak odpovídá název topicu ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
#sAd# Odesláno Srpen 12, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 12, 2009 http://www.paypalpoker.net/ A zkusil bych poker na faceboku :love: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krystof94 Odesláno Srpen 12, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 12, 2009 http://www.paypalpoker.net/A zkusil bych poker na faceboku :love: ale ten neni za prachy ne? na FB hraju již déle a mám tam neco pres milion ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
#sAd# Odesláno Srpen 12, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 12, 2009 Ten za prachy není,ale jdou si tam kupovat vypelpšení přes paypal :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krystof94 Odesláno Srpen 12, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 12, 2009 Ten za prachy není,ale jdou si tam kupovat vypelpšení přes paypal :-) dal jsem pres ten bwin jaky mas s tim zkusenosti ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
#sAd# Odesláno Srpen 12, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 12, 2009 Zatím dobrý,výhry mi přišli. A jak si budeš zakládat účty tak doporučuji z vlastních z¨kušeností je lepší domluvit se s rodiči ať je ten účet na jejich jméno,protože někdy se ověřuje identita a místo výhry máš kulové. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AlexXx Odesláno Srpen 13, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 13, 2009 PokerParadise, fultilt, pkr. Z osobních zkušeností doporučuji Fultilt. Nejhranější, pokud si vyšší level, tak už je to mazec. PokerParadise hraje tam celkem dost Čechů se mi zdá a sou tam dost dobří hráči. PKR nějaky nový který sem zahlídl. Vým o něm, že je v 3D. Jinak sem to viděl jen u kámoša. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sir Jarousek Odesláno Srpen 13, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 13, 2009 Osobně hraju na PokeStars a spokojenost :), ale mám takovej pocit, že PayPal nespolupracuje s hazardem a musel jsem platit přímo přes kartu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.