#sAd# Odesláno Srpen 13, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 13, 2009 Návod na vytvoření náhledů k filmu >> Stáhněte poslední verzi Image Grabber 2 Kód: http://rapidshare.com/files/246240481/ImageGraberII.exe >> Nainstalujte program a otevřete film: "File - Open File..." >> Klikněte na pro objevení tohoto dialogu: Zadejte číslo, kolik snímků budete chtít v náhledu. Optimální počet je kolem 15 snímků. Po klepnutí na tlačítko OK, se začne celý film procházet a snímky budou přidány do časové osy. Můžete přidat jednotlivé vybrané snímky pomocí scrollbar. Jakmile budete mít přidány všechny snímky, můžete je uspořádat na časové ose. - Pravým tlačítkem myši klepněte na snímek pro odstranění, smazání nebo změnění názvu štítku. - Levým tlačítkem myši klepněte na snímek pro přetáhnutí snímku na časové ose. >> Jakmile budete mít snímky upravené na časové ose, ulože "File - Save File..." >> Zobrazí se následující okno pro nastavení: Layout: Dobrý nápad, aby rozměr snímku nebyl zdeformovaný. Style: Podrobnosti o stínu kolem snímků a barvy pozadí celého náhledu. Info: Mohou zahrnovat čas každého snímku. JPEG: Nastavení kvality celého náhledu k filmu. Details: Zahrnují základní informace a statistiky o filmu. Existuje mnoho možných konfigurací, zkuste si hrát s různým nastavením dokud nenajdete pro vás optimální rozvržení, které právě vy chcete. >> Klikněte na tlačítko "Save" a ve výchozím nastavení bude vyroben náhled (velikost na 20%) a uspořádání podobné této: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Falifaxis Odesláno Srpen 13, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 13, 2009 Vždy jsem chtěl vědět, jak se tyto náhledy dělají. Moc díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
#sAd# Odesláno Srpen 14, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 14, 2009 Nemáš zač,já to taky dlouho neumněl tak jsem to tu dal. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.