devill2 Odesláno Srpen 13, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 13, 2009 mam prozbu X360 mi prestal nacitat hry po vlozeni dvd to divne chroupe a obevi se napis OPEN TRAY da se stim neco delat?? Dekuji Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 #sAd# Odesláno Srpen 13, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 13, 2009 Asi budeš mít problem s mechanikou. Máš ještě reklamaci?Jestli ne zkusil bych to dát do servisu jako hrejte aj. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 dzcjo11 Odesláno Srpen 13, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 13, 2009 Měl jsem stejnej problém a objednal jsem si radši novou mechaniku ;-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 kruta Odesláno Srpen 13, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 13, 2009 mam prozbu X360 mi prestal nacitat hry po vlozeni dvd to divne chroupe a obevi se napis OPEN TRAY da se stim neco delat?? Dekuji Tohle mi taky dělá u SBK 09 ... občas se načte, občas ne:roll::D(ostatní hry jedou normálně) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
devill2
mam prozbu X360 mi prestal nacitat hry po vlozeni dvd to divne chroupe a obevi se napis OPEN TRAY da se stim neco delat?? Dekuji
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
3 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.