mraker Odesláno Srpen 13, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 13, 2009 Cus lidi vytvoril jsem nechtene 2 charactery na xboxu je neaka moznost to smazat ? .. nedari se mi to najit ..kdyztak pokud byste mohli poslat aj fotku kde co ..Dik moc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 xUltimate Odesláno Srpen 13, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 13, 2009 Myslíš jako profil? Samozřejmě že jde. Klikni na Switch profile a uplne vpravo máš Recovere gamertag ( nebo tak nějak ). Do toho klofni a pak si vyber, kterej chceš smazat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Falifaxis Odesláno Srpen 13, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 13, 2009 Snadnější způsob je jít do System settings/Memory/Gamer Profiles Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 david7090 Odesláno Srpen 13, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 13, 2009 dej si system setting,memory,HDD/MU,Gamer profiles sry Falifaxis rychlejsi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 totypsyto Odesláno Září 16, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 16, 2010 a jde smazat xbox live účet? jako aby bylo volný jméno Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
mraker
Cus lidi vytvoril jsem nechtene 2 charactery na xboxu je neaka moznost to smazat ? .. nedari se mi to najit ..kdyztak pokud byste mohli poslat aj fotku kde co ..Dik moc
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
4 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.