H4nys Odesláno Duben 17, 2007 Nahlásit Share Odesláno Duben 17, 2007 Dneska se mi stala nemilá vec...praskl mi displej na mojem PSPcku! nemate nekdo zkusenost s vymenou displeje? nebo brick a ja bych od vas odkoupil displej ... diky za odpovedi...! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 alesek__ Odesláno Duben 17, 2007 Nahlásit Share Odesláno Duben 17, 2007 http://andrewsm.net/psp/vymena_displaye.htm prej to neni tak tezké... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 MAMUTH Odesláno Duben 18, 2007 Nahlásit Share Odesláno Duben 18, 2007 no extra tezky to neni...mam to za seou,ale radsi sem to nechal udelat otca...prece jenom on ma zkusenosti s opravou malejch veci (kdysi dokonce odpajel na zakladovce asi pul milimetru velkej kondenzator,nebo co to bylo,aby mu jel novejsi procesor :) ) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 alesek__ Odesláno Duben 18, 2007 Nahlásit Share Odesláno Duben 18, 2007 no extra tezky to neni...mam to za seou,ale radsi sem to nechal udelat otca...prece jenom on ma zkusenosti s opravou malejch veci (kdysi dokonce odpajel na zakladovce asi pul milimetru velkej kondenzator,nebo co to bylo,aby mu jel novejsi procesor :) ) cože? :D to muj otec se prihlašuje (pokouší přihlásit) na email prez vyhledavač :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 MAMUTH Odesláno Duben 18, 2007 Nahlásit Share Odesláno Duben 18, 2007 tak otec je vyucenej elektrykar a o komply se zajima mozna od dob ZX spectra :) prvni kompl kterej mel byla tusim 386 a porad se tomu dost venuje...ne ze by treba programoval, to ne,ale oznacil bych ho za velice pokrocileho uzivatele Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
H4nys
Dneska se mi stala nemilá vec...praskl mi displej na mojem PSPcku!
nemate nekdo zkusenost s vymenou displeje? nebo brick a ja bych od vas odkoupil displej ... diky za odpovedi...!
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
4 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts