rysinho8 Odesláno Srpen 13, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 13, 2009 ahoj mam hru anno 1404 a kdyz si ulozim hru tak kdyz ji potom chci nacist tak se mi vzdy ta hra vypne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Cartman182 Odesláno Srpen 13, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 13, 2009 Máš Origo bo tahanou ? Zkus hru přeinstalovat , a dát třeba na jiný oddíl , nebo do jiné složky. Zkus patche jestli nějaké jsou . Dál nwm :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 rysinho8 Odesláno Srpen 13, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 13, 2009 Máš Origo bo tahanou ?Zkus hru přeinstalovat , a dát třeba na jiný oddíl , nebo do jiné složky. Zkus patche jestli nějaké jsou . Dál nwm :D tahanou reinstal sem zkousel na jiny oddil ae myslim ze to bude tim ze dkyz tam nedavam cz tak to de a kdyz tam cz dam tak s tim sou problemy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Cartman182 Odesláno Srpen 13, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 13, 2009 Je to možné , mě to dělalo problém u Counter strike 1.6 Když se neměl češtinu tak to valilo v pohodě , ale jak sem ji tam dal , tak mi hra nenaskočila... zkus neistalovat češtinu no a uvidíš Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Klemenz Odesláno Srpen 30, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 30, 2009 Ahoj! potřeboval bych poradit, jestli někdo nevítě o nějakém funkčním traineru do hry... Vyzkoušel jsem všechny, ale žádný nejde. Potřebuju mít hodně šlechticů, ale oni se nějak ti patriciové nechtějí přehoupnout na další úroveň, i když mají vše co chtějí, nástupnická práva vydávám, a josu nadšení. Mám už 1080 šlechticů, ale na dostavění katedrály potřebuju 1500. Kde je mám ale vzít, když nikdo nechce postoupit? Čím to je? Proto bych potřeboval nějaký trainer, který by byl alespoň na růst populace. Díky! A mějte se! ;-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
rysinho8
ahoj mam hru anno 1404 a kdyz si ulozim hru tak kdyz ji potom chci nacist tak se mi vzdy ta hra vypne
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
4 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.