Dark_user Odesláno Srpen 13, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 13, 2009 Zdarvím, Nemá tady někdo stránku na streamovanou NOVU? :arrow:(online prenos) ...primu, ct1 atp nechci chci jen NOVU... thx smaozrejmostí :) :thanks: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
werty Odesláno Srpen 13, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 13, 2009 odkaz nemám ale sháněl jsem to a jestli máš wifi třeba obecní nebo městskou tak se zeptej toho co ti to dělal jestli nemáte na tej síti svuj stream programů u nás ve vesnici mají Novu, Primu,ČT atd.. ale já jelikož mam O2 tak mi ta telka nejde. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dark_user Odesláno Srpen 13, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 13, 2009 mužu to zkusit se pak zeptat... sem připojen na wifi, ale jediny co maj (pokud vim) je ftp server, ktery momentalne nefunguje, takze ani nevím co na nem je :D (tenhle net mam 3dny) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mapo1468622753 Odesláno Srpen 13, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 13, 2009 nekonecne.cz Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dark_user Odesláno Srpen 13, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 13, 2009 tady sem nasel jenom nova sport, ale i tak díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Em3R Odesláno Srpen 13, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 13, 2009 Kdysi fungoval nějaký playlist do VLC Playeru jestly funguje i ted ? to nevím ale link pokud to najdu pošlu do PM Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dark_user Odesláno Srpen 13, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 13, 2009 Em3R, ano kdysi fungovali, ale pak je nekdo zverejnil rozkřiklo se to a do 3dnu od zverejneni to uz nejelo (ale to je uz davno a nove linky najit nejak nemohu) kdyz se ti tedy podari nejake najit tak mi je posli :thanks: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Em3R Odesláno Srpen 13, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 13, 2009 sry ale oni fungovali o hodně delejic.. bylo to kvůli tomu že hodně čechu se na server napojovalo takže se tam ostatní nenapojily skrátka connect limit.. prej i někdo napsal té společtnosti proč mu to přes ty playlisty nejede i když to příjmal jakože pirátksky :D:bann: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dark_user Odesláno Srpen 13, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 13, 2009 lidi si proste na vsechno stezujou a vubec si nevyzi toho ze je to zadara :D (free usery atd) no to je jedno :) (ale prekvapio mne že primu najdu hned a s novou budu mit takovy problemy) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kllrt Odesláno Srpen 15, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 15, 2009 skus google...jednou sem nasel neco slovenskeho ale nevim nazev...meli to nejak zabezpecene ze to slo jen slovakum ale stacil nejakej anonymizer voalaa a slo to .. :coolp: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Negto Odesláno Září 5, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 5, 2009 Sorry spletl jsem se. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lukan Odesláno Září 5, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 5, 2009 Nova online nevysílá bohužel nikde :-( ...... :dozey: http://3gp-world.cz/onTV.php Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Negto Odesláno Září 5, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 5, 2009 Tobě jede,ještě jsem funkční novu nenašel :dozey: Udělej screen pls,jinak jsem se díval i na jiná fora a nikdo nemohl nic najít. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lukan Odesláno Září 5, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 5, 2009 Tobě jede,ještě jsem funkční novu nenašel :dozey: no jiste ze jede jinak bych to sem nedaval ... :dozey: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kastan Odesláno Září 5, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 5, 2009 Tobě jede,ještě jsem funkční novu nenašel :dozey: Udělej screen pls,jinak jsem se díval i na jiná fora a nikdo nemohl nic najít. taky mi to jede :dozey: přečti si http://3gp-world.cz/NavodTV.php Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maverickone Odesláno Září 5, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 5, 2009 tady jsem neco nasel http://tv-online.howto.cz/nova.php nezkousel jsem to :? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
razor Odesláno Září 5, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 5, 2009 tady máš http://tv-online.howto.cz/index.php je to odzkoušené EDIT:Maverickone byl rychlejší Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dark_user Odesláno Září 5, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 5, 2009 Děkuji všem za odkazy... myslím že by se nalšly i další, ale proste na teto strance http://3gp-world.cz/onTV.php je Nova v nějvyžší kvalite :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.