jackman Odesláno Srpen 13, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 13, 2009 chtel bych prosim zmenit boot screen a obrazek u vista login ale nevim jak.prosim poradte. zkusil jsem uz zmenit BOOT SCREEN ale nepovedlo se mi misto aby mi bootoval ten stazenej screen pro visty tak se mi ukazuje jiny( boot screen u safe) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 rysinho8 Odesláno Srpen 14, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 14, 2009 chtel bych prosim zmenit boot screen a obrazek u vista login ale nevim jak.prosim poradte.zkusil jsem uz zmenit BOOT SCREEN ale nepovedlo se mi misto aby mi bootoval ten stazenej screen pro visty tak se mi ukazuje jiny( boot screen u safe) pouzij aplikaci tune up Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 #sAd# Odesláno Srpen 14, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 14, 2009 Nebo se podívej na stahuj.cz,je tam dost programů,které to umí. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 jackman Odesláno Srpen 14, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 14, 2009 dekuji panove Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
jackman
chtel bych prosim zmenit boot screen a obrazek u vista login ale nevim jak.prosim poradte.
zkusil jsem uz zmenit BOOT SCREEN ale nepovedlo se mi misto aby mi bootoval ten stazenej screen pro visty tak se mi ukazuje jiny( boot screen u safe)
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
3 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.