Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

The Elder Scrolls IV Oblivion

SupiK™

Recommended Posts

Ja ji mam...Ale me nebavi...Ja nemam rad zadny RPG...Ale jinak kdyz to hraju tak grafika neskutecne krasna, zvuky taky, strasne moc predmetu, kouzel, upgradu, povolani atd...Tezky...Hmmm...Zatim ani ne ;) .Kdyby si chtel prodam :D
mozna bych mel zajem..:) ale zrovna nemam cash :) kdyztak ti napisu ;)jinak dik za nabidku
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

• 10 months later...

jedna z best her ktery sem kdy hral bez cestiny to na xko pro mne nema smysl hral sem to na pc skoro na full detaily luksusni grafika luksusni pribjeh a hratelnost hra se mne nezdala moc tezka hlavne v te hre de o pribjeh jinak nez udelas kampan a pak nake vedlejsi mise plus dis se pridas do nake sekty bo jak se tomu rika uz si to moc nepamatuju jinak doporucuju skoda ze na xko na to neni cestina :(

Odkaz ke komentáři

já teď hraju Gothic 3, kterej se mi zdá ještě lepší a hezčí než oblivion ale je zasraně náročnej..občas se trhne i na mojí mašině s c2d 6400 conroe, 2 gb ddr2 ram a radeonem x1950 GT 512 MB a to už je co říct

Ach jo , Morrore , Oblivion vs Gothic 3 je jako Xbox 360 vs PS3 , nekonečné dohady ... Já mám oblivionu nahraného víc než 200 hodin , a Gothicu asi 10 , protože to je neskutečná hovadina ;) vidíš , a takhle to může bejt pořád ...

Oblivion je vlastně největší RPG v dobách PC ... neskutečně krásna hra ...

Odkaz ke komentáři

• 2 weeks later...
Jenže mi se bavíme o hře na Xbox 360, kde to bohužel zatím nejde

Vsechno se da pocestit...staci v oblivionu editovat EN jazyk, schvalne nez sem si vypalil sem prelozil dialog v jednom questu....Jde spys o to ze je hra nehprazne velka nikomu se to nechce delat...

Odkaz ke komentáři

Vsechno se da pocestit...staci v oblivionu editovat EN jazyk, schvalne nez sem si vypalil sem prelozil dialog v jednom questu....Jde spys o to ze je hra nehprazne velka nikomu se to nechce delat...

Takže jsi to vypálil a ten dialog je českej? Ta hra by totiž teoreticky neměla pak jít ani spustit, protože 360ka ještě není tak provařená jako původní xbox (jestli vůbec někdy bude).

Odkaz ke komentáři

• 1 year later...

Zdravim,nemůžu rozjet TES 4 Shivering Isles. Po vložení dvd do mechaniky se spustí instalace, naistaluji a po instalaci disk s datadiskem vyjede a chce dvd Oblivionu. Vložím tedy, najedu do menu, ale nikde nemužu ten datadisk spustit... Prosím tedy o radu. Přitom na disku jsem to kontroloval a je to tam normálně nahrany v Oblivionu, celkově ten datadisk má něco kolem 1Gb. Děkuji za odpovědi...

Odkaz ke komentáři

"Nový obsah se vám poměrně přirozenou cestou nabídne k prozkoumání sám. Po chvilce hraní se svojí oblíbenou postavou – třeba až vylezete z podzemí, kterým se právě probíjíte – vám dialogové okno oznámí, že podle drbů to vypadá, že se v Niben Bay otevřel jakýsi tajemný portál; navíc se vám do diáře připíše nový úkol a na mapě objeví příslušné místo."

Odkaz ke komentáři

"Nový obsah se vám poměrně přirozenou cestou nabídne k prozkoumání sám. Po chvilce hraní se svojí oblíbenou postavou – třeba až vylezete z podzemí, kterým se právě probíjíte – vám dialogové okno oznámí, že podle drbů to vypadá, že se v Niben Bay otevřel jakýsi tajemný portál; navíc se vám do diáře připíše nový úkol a na mapě objeví příslušné místo."

Tak jsem to zkusil už podruhé nahrát a opět nic. Na disku to nahrané je, ale vubec se mi nenavýšil počet možných achievementů z 1000 na víc. Nevíte co už teď mám dělat??? :cry:

Odkaz ke komentáři

• 6 months later...

pls pomozte. hraju oblivion a ted jsem u toho questu jak musite ziskat pro brumu spojence. nekdo me premenil v upira a ja zacal delat quest na vyleceni. odevzdal jsem 5 grand soul gemu a ten jsem u toho jak musim sehnat ty cesneky atd. musim taky zabit upira a dostat z nej prasek. tan upir je v jeskyni a ja nevim jak se tam mam dostat za tmy protoze je to odevsad strasne daleko. jde to nejak udelat abych se tam dostal nebo si musim nacist hru kdyz jsem jeste nebyl upir a jit to tam objevit?

Odkaz ke komentáři

• 1 year later...

Pardon za necro-topic, ale na PC verzi Oblivionu existují spousty (SPOUSTY) grafických modů, které upravují některé méně-lákavě vypadající části přírody, popř. upravují modely stromů a tak dále... je nějaká možnost takhle si upravit Oblivion i na Xboxu?

Odkaz ke komentáři

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu