SupiK™ Odesláno Červen 17, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červen 17, 2007 Je to good hra?jaky z ni mate pocity?je to hodne gut grafarna?je to hodne tezky?sem prostee piste cokoli o teto hre:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
:.Dragunov.: Odesláno Červen 17, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červen 17, 2007 Ja ji mam...Ale me nebavi...Ja nemam rad zadny RPG...Ale jinak kdyz to hraju tak grafika neskutecne krasna, zvuky taky, strasne moc predmetu, kouzel, upgradu, povolani atd...Tezky...Hmmm...Zatim ani ne ;) .Kdyby si chtel prodam :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SupiK™ Odesláno Červen 17, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 17, 2007 Ja ji mam...Ale me nebavi...Ja nemam rad zadny RPG...Ale jinak kdyz to hraju tak grafika neskutecne krasna, zvuky taky, strasne moc predmetu, kouzel, upgradu, povolani atd...Tezky...Hmmm...Zatim ani ne ;) .Kdyby si chtel prodam :Dmozna bych mel zajem..:) ale zrovna nemam cash :) kdyztak ti napisu ;)jinak dik za nabidku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
popikos Odesláno Červen 18, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červen 18, 2007 Jedna z nej her na X360 i PC, stravil sem u toho asi 40 hodin + 20 u shivering Isles... Kdyby mel nekdo zajem , prodam sberatelskou edici na X360 za 800 Kc. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MorroR Odesláno Červen 18, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červen 18, 2007 já teď hraju Gothic 3, kterej se mi zdá ještě lepší a hezčí než oblivion ale je zasraně náročnej..občas se trhne i na mojí mašině s c2d 6400 conroe, 2 gb ddr2 ram a radeonem x1950 GT 512 MB a to už je co říct Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
razziel Odesláno Květen 6, 2008 Nahlásit Share Odesláno Květen 6, 2008 jedna z best her ktery sem kdy hral bez cestiny to na xko pro mne nema smysl hral sem to na pc skoro na full detaily luksusni grafika luksusni pribjeh a hratelnost hra se mne nezdala moc tezka hlavne v te hre de o pribjeh jinak nez udelas kampan a pak nake vedlejsi mise plus dis se pridas do nake sekty bo jak se tomu rika uz si to moc nepamatuju jinak doporucuju skoda ze na xko na to neni cestina :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
liveoliverr Odesláno Květen 7, 2008 Nahlásit Share Odesláno Květen 7, 2008 já teď hraju Gothic 3, kterej se mi zdá ještě lepší a hezčí než oblivion ale je zasraně náročnej..občas se trhne i na mojí mašině s c2d 6400 conroe, 2 gb ddr2 ram a radeonem x1950 GT 512 MB a to už je co říct Ach jo , Morrore , Oblivion vs Gothic 3 je jako Xbox 360 vs PS3 , nekonečné dohady ... Já mám oblivionu nahraného víc než 200 hodin , a Gothicu asi 10 , protože to je neskutečná hovadina ;) vidíš , a takhle to může bejt pořád ... Oblivion je vlastně největší RPG v dobách PC ... neskutečně krásna hra ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
razziel Odesláno Květen 8, 2008 Nahlásit Share Odesláno Květen 8, 2008 asin by nesla do hry na xko vlozit cestina z pc dis sou tam stejny ukoly...? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
liveoliverr Odesláno Květen 8, 2008 Nahlásit Share Odesláno Květen 8, 2008 asin by nesla do hry na xko vlozit cestina z pc dis sou tam stejny ukoly...? Doufám že si děláš srandu ... NE NEŠLO ! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
alesek__ Odesláno Květen 8, 2008 Nahlásit Share Odesláno Květen 8, 2008 Doufám že si děláš srandu ... NE NEŠLO ! u nekterych her to jde... Treba Rainbow Six(soubory jsou stejne jak na PC tak na XBOX), dá se vsechno pocestit... www.xlive.cz si to tam najdi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dlaha Odesláno Květen 8, 2008 Nahlásit Share Odesláno Květen 8, 2008 u nekterych her to jde... Treba Rainbow Six(soubory jsou stejne jak na PC tak na XBOX), dá se vsechno pocestit...www.xlive.cz si to tam najdi Jenže mi se bavíme o hře na Xbox 360, kde to bohužel zatím nejde Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
f-007 Odesláno Květen 8, 2008 Nahlásit Share Odesláno Květen 8, 2008 Grafika je prenadherna s jedinou vadou a to tou ze se kouse pri nacitani i kdyz mas hdd a cokoliv ale je nejlepsi rpg co jsem kdy mel ted si ji chci koupit na PC :D.. hratelnost taky super.. proste hra 90% Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
razziel Odesláno Květen 9, 2008 Nahlásit Share Odesláno Květen 9, 2008 jenze bez cz to nema smysl dis neovladam plynule eng :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
f-007 Odesláno Květen 9, 2008 Nahlásit Share Odesláno Květen 9, 2008 jenze bez cz to nema smysl dis neovladam plynule eng :DJe teda pravda, ze jsem musel skoro kazdy quest prekladat :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Driver1468621779 Odesláno Květen 17, 2008 Nahlásit Share Odesláno Květen 17, 2008 jo dobra hra stale me asi 3kila jinak grafika no nevim kdyz utikam do predu hra se na vterinu sekne aby se nacetla priroda ale reknu vam ze delsi dobu jsem stravil cekanim loadingu nez hranim ten load je priserne dlouhy ale co by jste chteli za 300,- Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
D4rkSh4d0w Odesláno Květen 17, 2008 Nahlásit Share Odesláno Květen 17, 2008 ja mam oblivion Sberatelskou edici na pc uz jak dlouho a furt to hraju. ale nejlepsi RPG v dobach pc her je ... Zaklinac :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
alesek__ Odesláno Květen 17, 2008 Nahlásit Share Odesláno Květen 17, 2008 Jenže mi se bavíme o hře na Xbox 360, kde to bohužel zatím nejde Vsechno se da pocestit...staci v oblivionu editovat EN jazyk, schvalne nez sem si vypalil sem prelozil dialog v jednom questu....Jde spys o to ze je hra nehprazne velka nikomu se to nechce delat... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dlaha Odesláno Květen 17, 2008 Nahlásit Share Odesláno Květen 17, 2008 Vsechno se da pocestit...staci v oblivionu editovat EN jazyk, schvalne nez sem si vypalil sem prelozil dialog v jednom questu....Jde spys o to ze je hra nehprazne velka nikomu se to nechce delat... Takže jsi to vypálil a ten dialog je českej? Ta hra by totiž teoreticky neměla pak jít ani spustit, protože 360ka ještě není tak provařená jako původní xbox (jestli vůbec někdy bude). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ulrike Odesláno Srpen 14, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 14, 2009 Zdravim,nemůžu rozjet TES 4 Shivering Isles. Po vložení dvd do mechaniky se spustí instalace, naistaluji a po instalaci disk s datadiskem vyjede a chce dvd Oblivionu. Vložím tedy, najedu do menu, ale nikde nemužu ten datadisk spustit... Prosím tedy o radu. Přitom na disku jsem to kontroloval a je to tam normálně nahrany v Oblivionu, celkově ten datadisk má něco kolem 1Gb. Děkuji za odpovědi... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M0rf3us Odesláno Srpen 15, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 15, 2009 Ten datadisk přidá portál do jiného světa přímo v oblivionu. Nepamatuji si už přímo kde ale někde přibyde nějaký ostrov a na něm je tento portál. Na internetu určitě bude kde ho najdeš. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M0rf3us Odesláno Srpen 15, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 15, 2009 "Nový obsah se vám poměrně přirozenou cestou nabídne k prozkoumání sám. Po chvilce hraní se svojí oblíbenou postavou – třeba až vylezete z podzemí, kterým se právě probíjíte – vám dialogové okno oznámí, že podle drbů to vypadá, že se v Niben Bay otevřel jakýsi tajemný portál; navíc se vám do diáře připíše nový úkol a na mapě objeví příslušné místo." Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ulrike Odesláno Srpen 19, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 19, 2009 "Nový obsah se vám poměrně přirozenou cestou nabídne k prozkoumání sám. Po chvilce hraní se svojí oblíbenou postavou – třeba až vylezete z podzemí, kterým se právě probíjíte – vám dialogové okno oznámí, že podle drbů to vypadá, že se v Niben Bay otevřel jakýsi tajemný portál; navíc se vám do diáře připíše nový úkol a na mapě objeví příslušné místo." Tak jsem to zkusil už podruhé nahrát a opět nic. Na disku to nahrané je, ale vubec se mi nenavýšil počet možných achievementů z 1000 na víc. Nevíte co už teď mám dělat??? :cry: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ulrike Odesláno Srpen 24, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 24, 2009 Může někdo poradit?! Díky! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
el mariachi1468624614 Odesláno Březen 6, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 6, 2010 pls pomozte. hraju oblivion a ted jsem u toho questu jak musite ziskat pro brumu spojence. nekdo me premenil v upira a ja zacal delat quest na vyleceni. odevzdal jsem 5 grand soul gemu a ten jsem u toho jak musim sehnat ty cesneky atd. musim taky zabit upira a dostat z nej prasek. tan upir je v jeskyni a ja nevim jak se tam mam dostat za tmy protoze je to odevsad strasne daleko. jde to nejak udelat abych se tam dostal nebo si musim nacist hru kdyz jsem jeste nebyl upir a jit to tam objevit? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NuriCZE Odesláno Červen 3, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 3, 2011 Pardon za necro-topic, ale na PC verzi Oblivionu existují spousty (SPOUSTY) grafických modů, které upravují některé méně-lákavě vypadající části přírody, popř. upravují modely stromů a tak dále... je nějaká možnost takhle si upravit Oblivion i na Xboxu? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.