Bulicek Odesláno Srpen 14, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 14, 2009 Co říkáte těmto pouzdrům na ALZA.CZ? http://www.alza.cz/herni-konzole/playstation-portable-psp/hardware/18849790.htm Hlavně tohle v černé za 308kč http://www.alza.cz/obal-pro-psp-d101425.htm Bude to nějaká akce protože jako bonus "rozdávají" originál UMD Wipeout Pulse!!!!!! Popravdě úpochybuji že by to bylo z "hlav" lidí od sony,spíš to nabízí přímo Alza.cz Tahle hra je natolik dobrá že si koupím to pouzdro společně s hrou a budu mít další originální UMDčko do sbírky a alespoň podpořím Psygnosis či kdo má hru na svědomí,udělám to moc rád i kdyby to stálo víc. Myslím že pro něj sjedu hned zítra....jen škoda že to černé je "na cstě" ale třeba je budou mít a kombinace PSP Black v šedém taky není k zahození alespň vynikne. ADMIN/MODs Předem promiňte (vím píši to často) ale topic na toto téma mi tu schází... Několi témat a úříspěvků tu samo je ale většinou nabídky ze sekce Koupím/Prodám Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
#sAd# Odesláno Srpen 14, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 14, 2009 Podle mně je to výborná akce a kdybych už zrovna todle pouzdro nemněl tak bych to 100% koupil.Jinak s tím pouzdrem mám výborné zkušenosti,doporučuji.:love: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bulicek Odesláno Srpen 14, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 14, 2009 Je to plastova skorepina vid? necha se ten odklapeci kryt sundat uplne? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
#sAd# Odesláno Srpen 14, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 14, 2009 JJ,je to taková skořápka :lol: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bulicek Odesláno Srpen 15, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 15, 2009 Parada hele moc dik,doufam ze to odklapeci vicko jde sundat a kdyz to bzde naprd budu mit egalene Wipeout PULSE za 300kc coz je fajn ne? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jozev Odesláno Srpen 21, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 21, 2009 No nevim proc chcete to vicko sundavat ja ho mam na displeji samostatne bez krytu a jsem za to strasne rad displey ani skrabanecek jako novy takze bych ho tam radsi nechal. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Typan Cz Odesláno Srpen 22, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 22, 2009 tenle obal je hlinikovej, to horni nejde odendat, muzu ho jen doporucit, vsecky kabely tam dou strcit, vejdou se tam 2 umd a jedna karta Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.