Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

prstýnky co měni barvy? veřite?

sasa.lohr

Recommended Posts

zajimalo by me jak je to s tema prstynkama co vym prozradi jakou mate naladu, pry se to meni podle tepla vaseho tela, ale pocity asi zas tak velky rozdil asi nedelaji aby se na tom dalo neco takoveho vytvorit.

zajimalo by me co si o tom myslite..

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

ja sem si to chtel koupit, abych to vyzkousel, mate to nekdo? neva vase segry?:-D

Moje segra to mela a porad to nekomu nasazovala (nejhorsi bylo kdyz to zrudlo a ona povida: "hmmm, ses teplej" :lol:), treba i 10x denne a kdyz mi to nasazovala po 11ty, tak jsem se neudrzel a zahodil to (mela jich nekolik) xD takovejch kramu je spousta, jinak receno jsou to cetky z pouti a samozrejme to nefunguje, ja jsem to mel porad cerveny i kdyz jsem byl nastvanej, smutnej... (mam totiz vysokej tlak) jo a pisu z iPodu, takze omlouvam xD

Odkaz ke komentáři

k tem barevnejm prstynkum .. no fakt to funguje ... to je material z kosmu .. kdyz je nekdo debilonekontabilni zacnou se menit barvy ... :roll:

ten edit se mi dosti nelibi tekkene ... podporovat fakovani je teda peknej hnus... ikdyž je to off tenhle hovnotopic... :roll:

Odkaz ke komentáři

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu