sasa.lohr Odesláno Srpen 15, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 15, 2009 zajimalo by me jak je to s tema prstynkama co vym prozradi jakou mate naladu, pry se to meni podle tepla vaseho tela, ale pocity asi zas tak velky rozdil asi nedelaji aby se na tom dalo neco takoveho vytvorit. zajimalo by me co si o tom myslite.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
#sAd# Odesláno Srpen 15, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 15, 2009 Je to dašlí věc na čem chtěl někdo vydělat. Sestra má jeden a mnění to barvu podle teploty. Já věřím,že možná se nám teplota s náladou mění,ale určitě ne tak radikalně aby to ten prsten zareagoval,spíše reaguje na teplotu vzduchu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anonymous_ Odesláno Srpen 15, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 15, 2009 Yo ;P, yE ThO BoMbA° zNaM I ThAkOwE, cO ThI ReKnOu bUdOuCnOsTh nEbO Co sI MySlIs° StHoYi pAr kOrUn° Ye tHo fAkTh sUpEr° :-/ Emo Ye BeSt!!!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sasa.lohr Odesláno Srpen 15, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 15, 2009 ja sem si to chtel koupit, abych to vyzkousel, mate to nekdo? neva vase segry?:-D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
<^KeNnY^> Odesláno Srpen 15, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 15, 2009 ja sem si to chtel koupit, abych to vyzkousel, mate to nekdo? neva vase segry?:-D Moje segra to mela a porad to nekomu nasazovala (nejhorsi bylo kdyz to zrudlo a ona povida: "hmmm, ses teplej" :lol:), treba i 10x denne a kdyz mi to nasazovala po 11ty, tak jsem se neudrzel a zahodil to (mela jich nekolik) xD takovejch kramu je spousta, jinak receno jsou to cetky z pouti a samozrejme to nefunguje, ja jsem to mel porad cerveny i kdyz jsem byl nastvanej, smutnej... (mam totiz vysokej tlak) jo a pisu z iPodu, takze omlouvam xD Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pozitro Odesláno Srpen 15, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 15, 2009 Já si koupil kondom. Byl bílej, jak jsem ho tam strčil, pořádně zatlačil a vyndal, tak už byl celej červenej. Když jsem ho vyndal a strčil kousek vejš tak už byl hnědej. Normálně jak chameleon:blink: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TwiCe Odesláno Srpen 15, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 15, 2009 k tem barevnejm prstynkum .. no fakt to funguje ... to je material z kosmu .. kdyz je nekdo debilonekontabilni zacnou se menit barvy ... :roll: ten edit se mi dosti nelibi tekkene ... podporovat fakovani je teda peknej hnus... ikdyž je to off tenhle hovnotopic... :roll: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.