Rowdie Odesláno Srpen 15, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 15, 2009 Ahoj. Dneska jsem si koupil Wifinu a kdyz ji pripojim,tak mi porad sviti cervene a kdyz dam scanovat,tak mi to nenajde zadnou sit. Nevite nekdo jak na to? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Smaky Odesláno Srpen 15, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 15, 2009 Jsi si jistej že tam nějakou síť vůbec máš?Zkus přeinstalovat ovladač... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Rowdie Odesláno Srpen 15, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 15, 2009 Notebook kterej mam cca 1 metr od toho mi ukazuje plnej signal na domaci wifi a venku jich je asi 8. Jak se preinstalovava ovladac? Ono mi ji to obcas ukaze,ale za chvilku zmizi jako by tam nebyla... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Sim3to Odesláno Srpen 15, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 15, 2009 Jak daleko mas ten box od modemu/od wifi? Co je mezi nima? To ze se uakze a pak zase zmizi je, ze signal je slaby. Skus pretahnout TV a xbox taky metr od toho wifi a pak budes vedet kde je problem.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Rowdie Odesláno Srpen 15, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 15, 2009 No to me nenapadlo.Jenze ted mam jinej problem a to ze mi vubec nesviti ta wifina,proste ji zapojim a vubec nic se nedeje... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Sim3to Odesláno Srpen 15, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 15, 2009 No to me nenapadlo.Jenze ted mam jinej problem a to ze mi vubec nesviti ta wifina,proste ji zapojim a vubec nic se nedeje... Jeste dotaz, kam ji pripojujes? Ve predu jak jsou USBcka nebo v zadu kde ma byt? :) Protoze v zadu se da normalne uchytit a drzi tam. Nevim jeslti funguje na prednich USBckach... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Rowdie Odesláno Srpen 15, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 15, 2009 Zkousel jsem to prvne vzadu,pak ze zoufalstvi i v predu,ale ted mi uz vubec nenabehne,proste se nerosviti... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Sim3to Odesláno Srpen 15, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 15, 2009 Zkousel jsem to prvne vzadu,pak ze zoufalstvi i v predu,ale ted mi uz vubec nenabehne,proste se nerosviti... Ani v zadu?? Nech ji tam treba par minut... S LEDkou jsem "moc skusenosti nemel" Xko mam na vysokem miste a jen horko tezko jsem ji pripojil takze nevim jak a kdy sviti. Normalne ji pripoj, nekoukej na LEDku, vem televizi a xko, jdi blizko do modemu a pokud i tehdy nejde, tak reklamace.. Good luck! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Rowdie Odesláno Srpen 15, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 15, 2009 No nevim jak klapne reklamace kupoval jsem ji pres aukro,ale ten chlap vypadal solidne,takze myslim ze se s nim pujde dat domluvit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Sim3to Odesláno Srpen 15, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 15, 2009 No nevim jak klapne reklamace kupoval jsem ji pres aukro,ale ten chlap vypadal solidne,takze myslim ze se s nim pujde dat domluvit Dej link/ jmeno na aukru. Pokud mas nekde na blizku kamose co ma xko, tak to skus u nej... ale pokud ti pred tim blikala tak je nelogicke ze by ti za pul hodiny uz neblikala... proste to skousej nejak pripojit... Jak jsem rikal, nejlip jit bliz ke zdroji WIFI Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Rowdie Odesláno Srpen 15, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 15, 2009 http://www.aukro.cz/show_user.php?uid=12396566 Nevim,xbox ji nevidi a ona nesviti a muzu s tim delat psi kusy... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Sim3to Odesláno Srpen 15, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 15, 2009 http://www.aukro.cz/show_user.php?uid=12396566Nevim,xbox ji nevidi a ona nesviti a muzu s tim delat psi kusy... tak prodejce vypada ok, skus mu napsat co mas za problem... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Rowdie Odesláno Srpen 16, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 16, 2009 Uz jsem mu psal,tak uvidime. Jinak neboj na Aukru si davam problem,protoze s tim co mam za zkusenosti,bych nejradsi to aukru zrusil....mohl bych vypravet:( Jinak moc diky za pomoc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Moderators romeno Odesláno Srpen 16, 2009 Moderators Nahlásit Share Odesláno Srpen 16, 2009 Tenhle problem tu kdosi mel , pry stacit nechat wifi modul delsi dobu zapojeny v usb a casem nabehne :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Rowdie Odesláno Srpen 16, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 16, 2009 Dobre. Zkusim to nechat tak dve hodky,snad to na probuzeni bude stacit. Jinak kkdyz jsem to ted zapnul po trech hodinach,tak svitil zelene a pak zase zcervenal.Tak ted jen doufam ze mi pomuze tvoje rada. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Rowdie Odesláno Srpen 16, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 16, 2009 Tak to mam zapnuty od rana,porad sviti cervene a nic se nedeje Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
Rowdie
Ahoj.
Dneska jsem si koupil Wifinu a kdyz ji pripojim,tak mi porad sviti cervene a kdyz dam scanovat,tak mi to nenajde zadnou sit.
Nevite nekdo jak na to?
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
15 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.