Přejít na obsah
  • Vytvořit účet
  • 0

Psp + kamera?

Otázka

Odesláno

Chtel bych se zeptat jestli by neslo pouzit psp jako couvaci kameru do auta???

Jde o to ze se tam musi navest nejak signal z kamerky v narazniku auta. No slimko ma vystupy neda se to nejak upravit na vstup? A fatko je asi komplet ze hry ze?

A nebo nema nekdo uplne jiny napad? Cele to nejak upravit??? Druhy analog byl taky fatamorgana dokud to nekdo neudelal tak proc by nemohlo jit tohle???

Diky...:psp:

16 odpovědí na tuto otázku

Recommended Posts

• 0
Odesláno

No ja parkovat umim neboj ael mam velke auto a nekdy by o nebylo k zahozenii a kdyz uz mam psp v aute na GPS tak proc bych ten displey nemohl vyuzit jako couvaci kameru???

no a nejde nejakym zpusobem predelat ty chince v psp 2000 ??? Ted je to jako vystup ale nejde z toho udelat vstup? Neco jako kdyz koupite scart kabel muzete ho pozivat taky dvema smery preci jestli ste to nekdo uz videl ja ho mam doma

• 0
Odesláno

Podle mě je to pasé... Jedině, že by sis koupil Go! Cam - třeba tady

http://www.asus.cd/mp3/sony-psp-telekamera-usb/

prodloužil kabel na USB a dal tu kameru dozadu, tak to bude fungovat zaručeně. Leč ta kamera stojí kolem tisícovky, třeba ale seženeš levnější, já se mrkl jen tak narychlo :roll:

Kdybych náhodou někdy objevil na netu způsob, jak připojit jinou kameru než GO!Cam, tak ti pošlu soukromou zprávu, ale pochybuju o tom :?

• 0
Odesláno

No tak to by me tedy ani nenapadlo to vyuzit s oficialni kamerkou ale ted je zase jina vec ze bych to potreboval do zadniho narazniku a tudiz na obe strany a dejme tomu ze bych koupil 2kamerky a nejak udelal i ten kabel tak by byl zase problem jak udelat aby na kazde strane psp displeye byl pouzit obraz z jine kamery jako rozpulena obrazovka.

• 0
Odesláno
No tak to by me tedy ani nenapadlo to vyuzit s oficialni kamerkou ale ted je zase jina vec ze bych to potreboval do zadniho narazniku a tudiz na obe strany a dejme tomu ze bych koupil 2kamerky a nejak udelal i ten kabel tak by byl zase problem jak udelat aby na kazde strane psp displeye byl pouzit obraz z jine kamery jako rozpulena obrazovka.

Tak to už vymyšlíš :D Tohle by ale opravdu nešlo 8). Moc velký požadavek na PSP, které ma malou paměť ram, v tom bych viděl jeden problém. Druhý problém, že to ani PSP neumí - podporovat dvě kamery.

Jinak to prodloužení USB jsem samozřejmě myslel vyrobit, v tom ale není žádný problém. V podstatě z kabelu USB AB mini odstřihneš USB do PC a vyměníš ho za samičku mini USB, kde zapojíš kameru - NO problemo :bash:. Asi by to zvládl i neznalý elektronik

• 0
Odesláno
Tak to už vymyšlíš :D Tohle by ale opravdu nešlo 8). Moc velký požadavek na PSP, které ma malou paměť ram, v tom bych viděl jeden problém. Druhý problém, že to ani PSP neumí - podporovat dvě kamery.

Jinak to prodloužení USB jsem samozřejmě myslel vyrobit, v tom ale není žádný problém. V podstatě z kabelu USB AB mini odstřihneš USB do PC a vyměníš ho za samičku mini USB, kde zapojíš kameru - NO problemo :bash:. Asi by to zvládl i neznalý elektronik

no až na to pájení(pokud by spoj měl být kvalitní)

jinak dát to na 2 strany jedině opticky pomocí zrcátek (hodně složitý)

proč to dělat tak složitě když to jde jednoduše kupit normál display do auta malý lcdčko to nebude drahý

• 0
Odesláno
proč to dělat jednoduše, když to jde i složitě :-D mi tak příjde

No spíš mi přijde jednoduší jak říká Závorka, prostě koupit malou obrzaovku a píchnout to tam, než abych dělal/sháněl prodlužovačku a řešil problémy s napájením. Já jsem chtěl použít GO CAM jako webku, ale po chvíli přemejšlení jsem si jí radči koupil :)

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu