Heck Odesláno Srpen 16, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 16, 2009 Zdravím. Asi před 2 měsícema jsem vybíral NTB. Při výběru mi všichni doporučili HP 6735s. Bohužel ho přestávali prodávat a bazarovej nechci. Začal jsem vybírat dál a do oka mi padl tenhle http://www.alza.cz/hp-compaq-615-d126775.htm Má podobnou, o něco lepší konfiguraci a je za stejnou cenu. Co myslíte, bude to dobrá koupě? Za rady díky :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 sasa.lohr Odesláno Srpen 16, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 16, 2009 jo, ten je celkem dobrej, na cenu urcite, ma radeonku sice nic moc ale v notebooku za 10klacku to je dobry, nejaky starsi hry bys urcite rozjel Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Heck Odesláno Srpen 16, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 16, 2009 Minule mi tvrdily že na týhle grafice jede i GTA IV, takže z toho bych moc strach neměl. Stejně mi na intru bude stačit CS 1.6 a Source, na hry mám doma Xko ;) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Moderators romeno Odesláno Srpen 16, 2009 Moderators Nahlásit Share Odesláno Srpen 16, 2009 jj ten sem radil i pred nedavnem brachovi , nakonec si koupil netbook :) Je dobrej , az na to ze ma obrazovku 16:9 a ne 16:10 jako byva standartne :) Ale pokud ti to nevadi neni co resit :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Heck Odesláno Srpen 16, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 16, 2009 To bych asi ani nepostřehnul xD Budu to mít hlavně na net a na to CSko + nějaký ty referáty atp... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 L053r Odesláno Srpen 16, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 16, 2009 Ten cos posílal taky budu kupovat ale pokud bys ho chtěl koupit tak doporučuju ten samej jen tam máš Win Vista s tou samou cenou ještě tam je místo Turionu, AthlonX2 protože ten cos posílala nemá OS Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Heck Odesláno Srpen 16, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 16, 2009 Jj to vím, ale Vistu nechci....Počítám s tím že budu kupovat XPčka. A hlavně u toho s Vistou není brašna a flashka a má menší HDD takže bych zase musel kupovat brašnu a takhle ji u toho mám a flashku můžu prodat, takže ty XPčka nebou tak drahý. A větší HDD se taky hodí Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Heck Odesláno Srpen 18, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 18, 2009 Teď jsem ho objednal, takže prosím LOCK Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
Heck
Zdravím. Asi před 2 měsícema jsem vybíral NTB. Při výběru mi všichni doporučili HP 6735s. Bohužel ho přestávali prodávat a bazarovej nechci. Začal jsem vybírat dál a do oka mi padl tenhle
http://www.alza.cz/hp-compaq-615-d126775.htm
Má podobnou, o něco lepší konfiguraci a je za stejnou cenu. Co myslíte, bude to dobrá koupě? Za rady díky :)
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
7 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts