playerPS Odesláno Srpen 16, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 16, 2009 Ahoj, mám v plánu tenhle notebook a zajímalo by mě,jestli neni uplně na nic (moc se v tom nevyznám) a rád bych na tom rozjel photoshop a podíval se na třeba nějakej film. MSI Wind U115: CPU: Intel Atom Z530 RAM: 1 GB Display: 10“, LED HDD: 160 GB, 8 GB SSD WLAN 802.11 b/g/n 6-cell battery (3-cells optional) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Smaky Odesláno Srpen 16, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 16, 2009 Neměl by jsi mít s tim problém,jestli na tom nehodláš třeba hrát a pouštět HD,full HD filmy... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anonymous_ Odesláno Srpen 16, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 16, 2009 Photoshop a filmy samozrejme bezproblemu :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mattts90 Odesláno Srpen 16, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 16, 2009 Na filmy ti stačí i slabší PC, a myslím že ani s Photoshopem nebude problém Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
piggy Odesláno Srpen 16, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 16, 2009 No nevim, jestli je to to pravé pracovat s grafikou jen na 10" displayi. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
playerPS Odesláno Srpen 16, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 16, 2009 Chci to jen na blbnuti, zkouseni.... v photoshopu,filmy... (treba na cesty) jinak mám normálního kompa. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza87 Odesláno Srpen 22, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 22, 2009 Photoshop ti pujde strasne moc pomalu. Na HD filmy zapomen ... netbooky jsou staveny jenom na MS Office a Internetovej prohlizec. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Slippy Odesláno Srpen 22, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 22, 2009 Photoshop by to mohlo utáhnout, ale jen jednoduchou grafiku. Spíš se bojím o výdrž baterie slyšel jsem že MSI a jejich netbooky sou na tom dost špatně ale nvm to na 100%:bash: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.