LP.Chazzy Odesláno Srpen 16, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 16, 2009 Zdravím, chtěl jsem se zeptat. V psp mám zastaralý falsh player a potřeboval bych vědět jak do psp dostat takový flash player aby mi normálně fungovalo youtube, dailymotion ale i ostatní funkce na principu flash player. Díky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 tomasek221 Odesláno Srpen 16, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 16, 2009 přeflashni si psp ne? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 <^KeNnY^> Odesláno Srpen 16, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 16, 2009 Updatovat ho nejde pokud vím, na přehrávání videí na youtube jsou různé programy (PSPTUBE...) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 mattts90 Odesláno Srpen 16, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 16, 2009 PSP Tube - zde Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 LP.Chazzy Odesláno Srpen 16, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 16, 2009 Děkuji :) hned to testnu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 mattts90 Odesláno Srpen 16, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 16, 2009 a napiš pak až si to osaháš, jestli si s tím programem spokojený.o jiném programu na youtube neznám pro PSP Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 <^KeNnY^> Odesláno Srpen 16, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 16, 2009 Jinak heště můžeš zkusit tenhle http://psp.novinky.org/pspnews/phprs/view.php?cisloclanku=2009030020 Měl by bejt o něco rychlejší... Popřípadě tenhle na YT http://psp.novinky.org/pspnews/phprs/view.php?cisloclanku=2009040001 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 LP.Chazzy Odesláno Srpen 16, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 16, 2009 no tak to psp tube jako jde, ale kdyz vyhledam treba v youtube video kliknu na neho a zobrazí se mi jen čas 0:00/0:00 a když čekam tak nic nenaběhne. čím to je ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Gloogle Odesláno Srpen 16, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 16, 2009 tak video je moc dlouhý nebo máš něco s připojením Já když vyhledávám P***o tak sou vetsinou 10-ti minutovy a to uz nezvlada Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 LP.Chazzy Odesláno Srpen 16, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 16, 2009 tak video je moc dlouhý nebo máš něco s připojenímJá když vyhledávám P***o tak sou vetsinou 10-ti minutovy a to uz nezvlada Nvm dělá mi to i u krátkých videí. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 tomasek221 Odesláno Srpen 16, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 16, 2009 přeflashni si PSP ne?možná to pomůže.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Dark_user Odesláno Srpen 16, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 16, 2009 tim ze je to vydeo kratky nebo dlouhy to nebude (bere mi to i 10min+) jinak ti internet na PSP funguje? (zkousel jsi to z jinych serveru?) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 azgard Odesláno Srpen 16, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 16, 2009 internet normalne fičí, google všecko...??? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 LP.Chazzy Odesláno Srpen 16, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 16, 2009 jj internet normalně jde Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Dark_user Odesláno Srpen 16, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 16, 2009 tak jak jsme psal zkus prehrat jine video z jineho serveru (v tom programu servery menis pomocí tlacítka "select" myslím) a když ani to nepujde tak jeste je moznost zkusit jiný program (již zde byly nejake uvedeny výše). a to vydeo se ti najde a pak kdyz na nej kliknes X tak nejde prehrat? nebo se ti ani nenajde? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
LP.Chazzy
Zdravím, chtěl jsem se zeptat. V psp mám zastaralý falsh player a potřeboval bych vědět jak do psp dostat takový flash player aby mi normálně fungovalo youtube, dailymotion ale i ostatní funkce na principu flash player. Díky
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
14 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts