miguel75 Odesláno Duben 18, 2007 Nahlásit Share Odesláno Duben 18, 2007 mate taky skin PSP na icq? mě se to hrozně líbí Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 LukDM Odesláno Duben 18, 2007 Nahlásit Share Odesláno Duben 18, 2007 jo ten sem chvíli měl,někdo ho sem kdysi dával,ujde to,ted mám ale stejně qip ;) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Malcolm. Odesláno Duben 18, 2007 Nahlásit Share Odesláno Duben 18, 2007 Zaprve je to stare :D a za druhe proc to proboha nedas do JPG misto BMP?? nebo to nekam upnout a hodit sem ;) ale na tohle se ti kazdy vykasle.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 myschoo Odesláno Duben 18, 2007 Nahlásit Share Odesláno Duben 18, 2007 search robi zazraky http://console-forum.cz/showthread.php?t=2481&highlight=psp+icq+skin a google tiez: (prvy link) http://www.pspfreak.de/forum/offtopic/200-psp-icq-skin.html Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Dzunk Odesláno Duben 18, 2007 Nahlásit Share Odesláno Duben 18, 2007 zase zbetecnej topic no neni co dodat . To ses jako tak udelanej z psp ze ho mas jako icq??? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Matt_CZE Odesláno Duben 21, 2007 Nahlásit Share Odesláno Duben 21, 2007 Je to strašně nepraktické s blbým ovládáním... jinak si na to musíš pořádně zvykat :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 folty.hans Odesláno Duben 21, 2007 Nahlásit Share Odesláno Duben 21, 2007 de to i na icq 6?jinak co je na tom tak svetobornyho to nechapu :D:D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 gajdy92 Odesláno Duben 30, 2007 Nahlásit Share Odesláno Duben 30, 2007 kto tu vie davat videa do psp? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Dolik Odesláno Duben 30, 2007 Nahlásit Share Odesláno Duben 30, 2007 No OMG to mě dostává nejenomž že tu je lamerkej Topic tak hned OT :-D Lockněte to ;) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 downloader Odesláno Květen 1, 2007 Nahlásit Share Odesláno Květen 1, 2007 :D:D:to sou jen picoviny kdyz by to bylo icq 10 nereknu ale take picoviny jako skiny jej dej pokoj Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
miguel75
mate taky skin PSP na icq? mě se to hrozně líbí
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
9 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts