neo.a Odesláno Srpen 16, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 16, 2009 Založil sem topic kde budem řešit neocube jestli to někdo máte pro příklad vám chci říct že tjsou magnety ze kterých můžete tvarovat různý věci př. máte zde www.neocube.cz sjukněte video kdyby s tim někdo potřeboval pomoct tak mi řekněte nebo upněte nějaký svoje výtvory ja si davam teda jen ty zákadni... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sim3to Odesláno Srpen 16, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 16, 2009 mam ho doma a vubec mi to nejde udelat na kosticku.... Musel jsem to delat kus po kusu a delal jsem to tak 10 minut, vubec se to nechova jako na tom videu... spatna koupe :/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
neo.a Odesláno Srpen 16, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 16, 2009 neni to špatná koupě nejdřív musíš těma magnetama pootočit aby nebyli ve špatnym směru:)a zkoušel si ještě něco jinýho? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sim3to Odesláno Srpen 16, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 16, 2009 neni to špatná koupě nejdřív musíš těma magnetama pootočit aby nebyli ve špatnym směru:)a zkoušel si ještě něco jinýho? zkousel jsem toho hodne... Vzdycky kdyz mam nejakou formu a chci to rozdeli t tak se ro rozmacka... mam to uz asi pul roku na stole... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kane1998 Odesláno Srpen 16, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 16, 2009 jj taky mam a ta kostka to je nemozni nekdy sem to neudelal Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
neo.a Odesláno Srpen 16, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 16, 2009 kane:nemožný? asi máš 90sáti letý ruce :dozey: to Sim3to tak to zkus reklamovat:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sim3to Odesláno Srpen 16, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 16, 2009 kane:nemožný? asi máš 90sáti letý ruce :dozey: to Sim3to tak to zkus reklamovat:) Kupoval jsem to na aukru. psal jsem mu ze to proste nejde normalne ohybat a hrat si s tim jako na videu. Uz nevim co mi rekl ale ta odpoved byla stejne na houby.... pro me to byly vyhozeny prachy. Jediny co jsem s tim udelal bylo na april ze jsem udelal ze mam piercing :D Da se to dobre pouzit na nos, do huby i jako nausnice :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
neo.a Odesláno Srpen 16, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 16, 2009 Kupoval jsem to na aukru. psal jsem mu ze to proste nejde normalne ohybat a hrat si s tim jako na videu. Uz nevim co mi rekl ale ta odpoved byla stejne na houby.... pro me to byly vyhozeny prachy. Jediny co jsem s tim udelal bylo na april ze jsem udelal ze mam piercing :D Da se to dobre pouzit na nos, do huby i jako nausnice :D aha:D tak jedině promastit olejem nebo na uvolnování šrooubků a mohlo by to pak jít a to se ti nepoved ani čtverec? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shit Odesláno Březen 22, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 22, 2010 zavřete bránu !!! ... replikanti útočí !!! :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shit Odesláno Březen 28, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 28, 2010 neocube ve vetsim provedeni :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shit Odesláno Duben 7, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 7, 2010 vim ze to sem tak uplne nepatri ale stejne to sem dam :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PaccO Odesláno Duben 8, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 8, 2010 LOL hh sem malem spadnul ze zidle :) Dobry! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.