Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Neocube

neo.a

Recommended Posts

Založil sem topic kde budem řešit neocube jestli to někdo máte pro příklad vám chci říct že tjsou magnety ze kterých můžete tvarovat různý věci př. máte zde www.neocube.cz sjukněte video kdyby s tim někdo potřeboval pomoct tak mi řekněte nebo upněte nějaký svoje výtvory ja si davam teda jen ty zákadni...

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

kane:nemožný? asi máš 90sáti letý ruce :dozey: to Sim3to tak to zkus reklamovat:)

Kupoval jsem to na aukru. psal jsem mu ze to proste nejde normalne ohybat a hrat si s tim jako na videu. Uz nevim co mi rekl ale ta odpoved byla stejne na houby.... pro me to byly vyhozeny prachy. Jediny co jsem s tim udelal bylo na april ze jsem udelal ze mam piercing :D Da se to dobre pouzit na nos, do huby i jako nausnice :D

Odkaz ke komentáři

Kupoval jsem to na aukru. psal jsem mu ze to proste nejde normalne ohybat a hrat si s tim jako na videu. Uz nevim co mi rekl ale ta odpoved byla stejne na houby.... pro me to byly vyhozeny prachy. Jediny co jsem s tim udelal bylo na april ze jsem udelal ze mam piercing :D Da se to dobre pouzit na nos, do huby i jako nausnice :D

aha:D tak jedině promastit olejem nebo na uvolnování šrooubků a mohlo by to pak jít a to se ti nepoved ani čtverec?

Odkaz ke komentáři

• 7 months later...
  • 2 weeks later...

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu