Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Recommended Posts

Odesláno
kane:nemožný? asi máš 90sáti letý ruce :dozey: to Sim3to tak to zkus reklamovat:)

Kupoval jsem to na aukru. psal jsem mu ze to proste nejde normalne ohybat a hrat si s tim jako na videu. Uz nevim co mi rekl ale ta odpoved byla stejne na houby.... pro me to byly vyhozeny prachy. Jediny co jsem s tim udelal bylo na april ze jsem udelal ze mam piercing :D Da se to dobre pouzit na nos, do huby i jako nausnice :D

Odesláno
Kupoval jsem to na aukru. psal jsem mu ze to proste nejde normalne ohybat a hrat si s tim jako na videu. Uz nevim co mi rekl ale ta odpoved byla stejne na houby.... pro me to byly vyhozeny prachy. Jediny co jsem s tim udelal bylo na april ze jsem udelal ze mam piercing :D Da se to dobre pouzit na nos, do huby i jako nausnice :D

aha:D tak jedině promastit olejem nebo na uvolnování šrooubků a mohlo by to pak jít a to se ti nepoved ani čtverec?

• 7 months later...
  • 2 weeks later...

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu