basketak12 Odesláno Srpen 16, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 16, 2009 Potřeboval bych češtinu do PSP.... Hodíte mi sem Prosím Návod a Download linky? Dík moc :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Arcane Odesláno Srpen 16, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 16, 2009 čeština neni. na takhle primitivní menu ji snad nepotřebuješ ne? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Mistr všech termixů! Odesláno Srpen 16, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 16, 2009 čeština neni. na takhle primitivní menu ji snad nepotřebuješ ne? cestina je, sam sem ju delal, problem je ze sem ju delal na nejakej 3.50 M33? nebo jak to bylo... takze bych ju musel udelat novou a to delat nebudu... stahni si to, uprav si to na svuj FW a klidne si to nech.. http://console-forum.net/showthread.php?t=11537 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Gloogle Odesláno Srpen 16, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 16, 2009 http://console-forum.net/showthread.php?t=43407 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Arcane Odesláno Srpen 16, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 16, 2009 cestina je, sam sem ju delal, problem je ze sem ju delal na nejakej 3.50 M33? nebo jak to bylo... takze bych ju musel udelat novou a to delat nebudu...stahni si to, uprav si to na svuj FW a klidne si to nech.. http://console-forum.net/showthread.php?t=11537 jasně, já vim o překladu kterej vznikl tady na foru, ale vim taky že je na moc starej fw kterej už snad dneska nikdo nemá. je zbytečný bejt na tak starym fw, když i nějaký hry chtěj už novej Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Frozt Odesláno Srpen 16, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 16, 2009 Potřeboval bych češtinu do PSP.... Hodíte mi sem Prosím Návod a Download linky? Dík moc :) A na jaky FW?:!: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Anonymous_ Odesláno Srpen 16, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 16, 2009 Ja ji delal pro 3.90.. a troufam si rici, ze byla celkem promakana.. http://console-forum.net/showthread.php?t=21960 .. na novejsi FW uz jsem nemel nervy ji delat. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Moderators Zinglbee Odesláno Srpen 16, 2009 Moderators Nahlásit Share Odesláno Srpen 16, 2009 Nemyslíš, že trochu zbytečnost ? V PSP jsou ty nejzákladnější pojmy AJ a pokud je nezvládáš, tak mi ti je líto. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Tomitko Odesláno Srpen 17, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 17, 2009 A jak se ta čeština dělá, co musím stáhnout a v čem otevřít? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Arcane Odesláno Srpen 17, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 17, 2009 Dyt ti to tam Anonymouse ve svym návodu přesně popisuje tak si to přečti. ale řikám, je zbytečný podle mě nechávat si tam tak starej fw 3.90 když je výhodnější mít novější. co nechápeš v angličtině? Game? Video? Pictures? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Moderators Zinglbee Odesláno Srpen 17, 2009 Moderators Nahlásit Share Odesláno Srpen 17, 2009 Ježiši, tak si stáhní češtinu na 5.00M33, která tady je v tutorialech. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 basketak12 Odesláno Srpen 17, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 17, 2009 Já neříkám že tomu nerozumim ale nějaké věci se mi nechcou překládat... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Arcane Odesláno Srpen 17, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 17, 2009 no tak to pak tomu nerozumíš když si to musíš překládat :lol: ale vážně. jsou tam uplně primitivní slovíčka. takovej základ u týhle elektroniky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Moderators Zinglbee Odesláno Srpen 17, 2009 Moderators Nahlásit Share Odesláno Srpen 17, 2009 Ty si fakt jantar, řikal sem ti, ať si stáhneš češtinu hotovou zde v tutorialech na 5.00M33 Na 5.00M33 updatuj nebo pomocí Recovery Flasherem sniž, nic víc, nic míň. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
basketak12
Potřeboval bych češtinu do PSP.... Hodíte mi sem Prosím Návod a Download linky? Dík moc :)
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
13 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts