bartys Odesláno Srpen 16, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 16, 2009 Caves potrebuju koupit live karty a ms pointy ale nejsem si jistej jeslti mam koupit US/UK mohl by nekdo poradit jak to zjistim ?:P Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 kruta Odesláno Srpen 16, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 16, 2009 Tak hele...jaký máš účet?Máš ho registrovaný na např. London, nebo jiné město?Nemáš ho náhodou na např. New York, což je USA?:D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 bartys Odesláno Srpen 16, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 16, 2009 takze je to podle Manage account - Contact information a tam ok ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 kruta Odesláno Srpen 16, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 16, 2009 No zjisti na jakou zemi máš registrovaný účet...Já jsem si svůj registroval na London, tudíš musím mít UK points i gold:) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 bartys Odesláno Srpen 16, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 16, 2009 no dobry jenze to uz je doba :D a ja prave nevim na jakou sem to dal :D takze bych potreboval vedet kde to zjistim xD Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Heck Odesláno Srpen 16, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 16, 2009 Live karty mám na jakejkoliv účet...MS pointy nemám, to si budeš muset zjistit xD Myslím že se to dá najít na xbox.com Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 kruta Odesláno Srpen 16, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 16, 2009 A nejde to náhodou v nastavení účtu a potom dát Location?:D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Heck Odesláno Srpen 16, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 16, 2009 Tam si můžeš nastavit co chceš...Já tam mám CZ aby sem měl hry v CZ. Ale na registrační místo to nemá vliv...Myslim xD Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 bartys Odesláno Srpen 16, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 16, 2009 no kua tak ja du projed xbox.com :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 bartys Odesláno Srpen 16, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 16, 2009 tak sem to nasel je na to xbox.com v kontaktnich informacich-> Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 jakubgaluszka Odesláno Srpen 16, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 16, 2009 tak potřebuješ US :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 bartys Odesláno Srpen 16, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 16, 2009 jojo :D to uz vim ale dik za pomoct :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
bartys
Caves potrebuju koupit live karty a ms pointy ale nejsem si jistej jeslti mam koupit US/UK mohl by nekdo poradit jak to zjistim ?:P
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
11 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts