Complex Pictures Odesláno Srpen 16, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 16, 2009 ...censored... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fenix1468622475 Odesláno Srpen 16, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 16, 2009 Nevim mel sem zkusenost jak s Symbian 9.2 v nokii N73 je to ponekud linejsi operacni system ktery ma sice velkou zakladnu v aplikacich ale doba odezvy je dosti vysoka ... nevim jak je tomu u novejch serii mobilnich tel. zn N, E ale u N73 to byla docela bida ... nevim jak ty ale dasli nad cim bych zacal uvazovat je novej Iphone 3gs kterej m a taky vybornej display velkou zakladnu v aplikaci a gps navigaci ... sice je jeho ce nad 16k ale rozhodne stoji za zvazeni :D nereknuti jak se chova MW 6 nikdy sem ho nemel nemuzu srovnavat ... Hodne stesti pri tvem vyberu :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anonymous_ Odesláno Srpen 16, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 16, 2009 Ja osobne bych bral e90 - konstrukce komunikatoru je proste super. Sice je nevyhoda, ze je v tom s60, oproti s80 systemu v nokii 9500, ale i tak je to zatim mozna jediny mobil, do ktereho bych v soucasne dobe sel. Komunikatory maji super QWERTY klavesnici a super organizacni funkcni - vzdyt jsou predevsim pro podnikatele :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pinkpiggy Odesláno Srpen 16, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 16, 2009 1. nokie-spolehlivy telefon,bohuzel tento model celkem velky htc-mensi rozmery,spolehlivost shodna obe znacky pro me patri k jednem z nejlepsim v oblasti mobilniho prumyslu 2. vetsi podpora jednoznacne kaiser..sice na E90 programu je taky presprilis,ale proste WM je WM..takze programy,hry,navigace,atp. jednoznacne lepsi pro HTC Kaiser 3. ja osobne bych sel do HTC..sice mam nokie hodne rad..ale v tomhle vyberu by u me asi vyhral kaiser..vic moznosti,podle me i hezci,atp.. zalezi ale take na tom,na co chces ten mobil pouzivat.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gecoch Odesláno Srpen 16, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 16, 2009 Osobně nemám zkušenosti ani s jedním mobilem, ale obrovská nevýhoda obou mobilů je vysoká hmotnost a oba mobily už jsou poměrně staré, takže se budou ai hodně líný. Co se týče operačního systému je to asi nastejno, na oba OS je hodně aplikací a her. I když mám v oblibě více Nokie v tomto případě bych určitě volil HTC. Nokia je na trhu asi o 2 roky déle a už je to hodně starej mobil. Ještě se podívej sem na srovnání obou mobilů: http://www.mobilmania.cz/default.aspx?catcomp=1&catalog=1&itemlist=10569%2c7623 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anonymous_ Odesláno Srpen 16, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 16, 2009 Osobně nemám zkušenosti ani s jedním mobilem, ale obrovská nevýhoda obou mobilů je vysoká hmotnost a oba mobily už jsou poměrně staré, takže se budou ai hodně líný. Co se týče operačního systému je to asi nastejno, na oba OS je hodně aplikací a her. I když mám v oblibě více Nokie v tomto případě bych určitě volil HTC. Nokia je na trhu asi o 2 roky déle a už je to hodně starej mobil. Ještě se podívej sem na srovnání obou mobilů: http://www.mobilmania.cz/default.aspx?catcomp=1&catalog=1&itemlist=10569%2c7623 To jsi dobry lolek.. Tvuj nazor je docela irelevantni, kdyz ani nevis, o jakem mobilu se tu bavi. Nebavi se tu o N90, ale E90.. coz je "kapanek" jina kategorie.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Complex Pictures Odesláno Srpen 16, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 16, 2009 ...censored... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pinkpiggy Odesláno Srpen 16, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 16, 2009 Gecoch-->anonym--> nehlede na to,ze kdyz rikas,ze jsou oba celkem tezky atd..sorry ale me proste tyhle lidi v tehle dobe prijdou smesny..kazdy rika jak je to velky,jak je to tezky atd..sorry ale poznas rozdil mezi 120g a 100g??vsadim se,ze pokud si vemes jeden mobil do ruky,pak ho polozis a vemes si druhy ze ten rozdil nepoznas..kolik vazi tvoje klice ktere nosis dejme tomu v kapse??kolik vazi tvoje penezenka kterou dejme tomu nosis v kapse??nevim ale me tyhle nazory na VAHU atp pokud to nema pul kila prijdou celkem smesny.. NIKDY bych si mobil nevybiral podle toho,jak velky je a kolik vazi..uprimne mel jsem l6,kterou si v kapse necejtil,brachovi ji pak ukradli a ani to nevedel..kdyz mas mobil o neco tezsi tak ho alespon citis..ale to je jen klasika tezky-lehky a dohady donekonecna..ale clovek,ktery hodla porizovat mobil ktery neco UMI tak pocita s tim,ze ten mobil nebude mit 10g.. pokud clovek chce lehky telefon,sahne po nejakem extra tenkem sonny ericsonu nebo motorole nebo samsungu a ne po HTC nebo Nokii..nokie je tim znama ze proste LEHKE telefony NEMA..(krom par typu a to jsou mobily extra nizke tridy)..pocitam ze jeste take HODNE DLOUHO mit lehke telefony nebude..ale jak jsem rekl..u takoveho telefonu je to posledni vec,na kterou dotycny kouka..prvni jsou funkce,aplikace,displey,velikost a citelnost,popripadne kolik dpi ma atd..dalsim dulezitym faktorem u takovyhle mobilu je klavesnice,jestli ji clovek potrebuje (myslim QWERTY) nebo jestli ji dokaze postradat,kdyz ne tak jak kvalitni je,atd.. proc by se k tomu vsemu nokie(HTC) mela koukat jeste na to,kolik ten mobil vazi..pro cloveka ktery tenhle mobil chce nebo tak je to ta posledni vec.. EDIT: nehlede na to,ze jsi dal spatne, jak psal anonym, ten odkaz..ale to nevadi..mohu ti rict ze jsem n90 mel a je to jeden z nejlepsich telefonu jake jsem kdy mel..ac na to jak je velky a pro tebe treba i tezky.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anonymous_ Odesláno Srpen 16, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 16, 2009 Kde jsem psal neco o vaze? :D Docela nechapu, co tvuj post ma spolecneho se mnou :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Complex Pictures Odesláno Srpen 16, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 16, 2009 ...censored... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pinkpiggy Odesláno Srpen 17, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 17, 2009 anonyme to o vaze nebylo na tebe to bylo na to,ze si upozornoval ze tam hodil spatny link tak jsem tim chtel naznacit jako A JESTE K TOMU :D:) lachtan..zadny strach..ona ta e90 je sice padlo..ale neni to zas az tak hrozne..o neco malinko vetsi nez 9300(i) a uprimne uplne normalne se to da nosit v kapse (pokud nenosis slimky-takove ty extra uzke kalhoty nebo leginy).. jak jsem psal..oproti ostatnim mobilum to alespon neco umi..:):D.. jinak u Kaisera jak si psal,je ohromna vyhoda to,ze tam je windows mobile..a opravdu je tam HODNE velka komunita lidi..GPS nemas jedno,ale muzes si vybrat ktere ti bude nejvic vyhovovat (samozrejme nikdy nebude GPS v mobilu na urovni obycejne GPS do auta treba,ale alespon neco)..atd..ohromna spousta programu,atd.. jinak cca pred 3ma mesicema kdyz jsem hledal mobil pro sebe jsem narazil na jednu e90 UPLNE novou,nevyuzivanou jeste s foliema atd za 4tisice :D:D ale byla behem odpoledne pryc.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Complex Pictures Odesláno Srpen 17, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 17, 2009 ...censored.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BioToXx_ Odesláno Srpen 17, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 17, 2009 Urcite bych koupil HTC... Kaiser neni spatnej,ale pokud bys nepostradal QWERTY klavesnici tak bych sel do HTC Diamond,ten je lehkej tenkej a hodne peknej Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vojtisek Odesláno Srpen 17, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 17, 2009 Kup si HTC Touch Pro a mas vyreseno Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
trusty Odesláno Srpen 17, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 17, 2009 kup htc touch pro je to peknej stroj a este dkyz si ho ansel za 4800 tak to ej vpohode,ale mohl bys mi vyzradit kde?:D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vojtisek Odesláno Srpen 17, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 17, 2009 v chinskym bazaru:D.HTC Touch Diamond je dobrej,sam ho mam...(2dny xD).Ale doporucuji nemit tam Ceskou ROMku mas pak problem s kalibraci displaye...:D ja to delal asi pul hodiny a nereknu jak se me to podarilo!!!!:D:D:D:D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marek_2080 Odesláno Srpen 17, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 17, 2009 v chinskym bazaru:D.HTC Touch Diamond je dobrej,sam ho mam...(2dny xD).Ale doporucuji nemit tam Ceskou ROMku mas pak problem s kalibraci displaye...:D ja to delal asi pul hodiny a nereknu jak se me to podarilo!!!!:D:D:D:D To, ze ty mas problem se trefit stylusem do vyznacenejch bodu jeste neznamena, ze jsou ostatni jako ty. Lachtan: Evidentne nemas zkusenosti jak s Windows mobile, tak Symbianem, takze si nejdriv precti obecny diskuse o tech OS, at si uvedomis, kterej je pro tebe lepsi. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vojtisek Odesláno Srpen 17, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 17, 2009 marek:ceska ROM dela v HTC diamond paseku,cti na jinych forech,proste ta kalibrace se ti pora vraci,ale kdyz mas ENG ROMku je to ok.Kdyz nerozumis tak vubec nepis->presne tohle mi pises do varovani!Skoda ze ja tobe nemuzu dat varovani...:P:P:P Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marek_2080 Odesláno Srpen 17, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 17, 2009 marek:ceska ROM dela v HTC diamond paseku,cti na jinych forech,proste ta kalibrace se ti pora vraci,ale kdyz mas ENG ROMku je to ok.Kdyz nerozumis tak vubec nepis->presne tohle mi pises do varovani!Skoda ze ja tobe nemuzu dat varovani...:P:P:P Znamej ceskou rom nejakou dobu pouzival a zadnej problem s kalibraci nemel, jak tu ty pises. Nakonec stejne u puvodni rom nezustal a presel na neofiko romky z xda. ;) Jinak, kdyz uz jsi tu zminil moje varovani k tobe - ty jsou trochu jinyho razu, myslim si ze i ty to chapes, pac na ty upominky ani nereagujes, pac vis, ze byly udeleny opravnene. Jinak, mluvis o upominkach jen na uctu "Vojtisek" nebo narazis i na upominky na dalsich tvych uctech - namatkou "becus, codman, glinder, Smajda, VojtiQ a dalsi? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vojtisek Odesláno Srpen 17, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 17, 2009 glinder ne,jeste si zapomnel:Dweight Vojtisek a este dalsich asi 5 ale ty si nepamatuju:D.Vetsina tyvych ..upominek´´ nejsou opravnene... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Complex Pictures Odesláno Srpen 18, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 18, 2009 ...CENSORED... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.