GameEs Odesláno Srpen 16, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 16, 2009 Je nějaká aplikace, která stáhne covery přímo v iPhonu? Mám nastavený "Manually manage music and videos" a s těma souborama v iPhonu se nedá v PC pracovat, takže mám 2 možnosti - najít způsob jak přidat covery přímo v iPhone, nebo je přidat na PC a všechno tam kopírovat znova. (1. možnost by byla lepší :D) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators Zinglbee Odesláno Srpen 16, 2009 Moderators Nahlásit Share Odesláno Srpen 16, 2009 v iTunes si je přidáš/upravíš a poté syncneš s iPhonem :D // ouu, sorry, moje chyba. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
GameEs Odesláno Srpen 16, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 16, 2009 omg povídám že mám "Manually manage music and videos" :D tzn. hudba se nesynchronizuje :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anonymous_ Odesláno Srpen 16, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 16, 2009 1) pridas v PC 2) syncnes 3) pouze se pridaji covery a upravi se index file, nemely by se kopirovat znovu cele soubory. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
GameEs Odesláno Srpen 16, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 16, 2009 jo ale když mám "manually manage songs.." tak se to vůbec nesynchronizuje to je problém.. hm asi na to bodám a celý to udělám se synchronizací tzn. stejně to budu muset kopírovat celý znova xD Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
myschoo Odesláno Srpen 16, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 16, 2009 a potom ako davas hudbu do iPhone ked sa to nesynchronizuje Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
GameEs Odesláno Srpen 16, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 16, 2009 normálně sem zaškrtl "Manually manage music and videos" tzn. že hudba v iPhone je nezávislá na hudbě v library :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anonymous_ Odesláno Srpen 16, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 16, 2009 No a? To nijak neovlivnuje me reseni. Proste k danym songum v iTunes dej cover a dalsi potrebne veci (tagy atp). Pak je nahazej do playlistu (spolu se songama, co v iPhone chces), pak dej manually manage blabla a zaskrtni tam ten playlist, kde mas ty alba a pak dej sync... Jedinej rozdil u manually, oproti auto, je ten, ze se to sync neda automaticky, ale ze musis kliknout na tlacitko.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
GameEs Odesláno Srpen 16, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 16, 2009 No to není pravda :D. Když zaškrtnu "Manually manage music and videos" tak to není to stejný jako "Automatically sync when this iPhone is connected" (s tím si to pleteš :D) když mám zaškrtnutý to co zaškrtnutý mám, tlačítko "Sync" mi nikdy nenarve do iPhonu žádný videa ani hudbu a já je tam dávám nezávisle na library. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anonymous_ Odesláno Srpen 16, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 16, 2009 Aha lol a jak je tam tedy davas? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
GameEs Odesláno Srpen 16, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 16, 2009 Připojím iPhone, kliknu na iPhone v iTunes ( na kolonku music ) a jen tam ty mp3 přesunu. :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
piggy Odesláno Srpen 16, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 16, 2009 Tak to mi tahle teda nejde, musím to vždycky Syncnout. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sim3to Odesláno Srpen 16, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 16, 2009 mmnt, takze kdyz si tedka pripojis iphone na nejakej jinej pocitac, tak tam uvidis vsechny pisnicky v itunes a muzes si je stahnout z iphonu na PC? Jestli mi reknes jak, tak ti dam nevim co :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
GameEs Odesláno Srpen 16, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 16, 2009 Z iPhonu do PC fakt nevím jak to chceš dostat.. a kua OT mě jde o covery volové xD Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anonymous_ Odesláno Srpen 16, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 16, 2009 Dopici, tak nesyncuj takhle blbe :D Proste si udelej playlist(y) a do nich natahej alba, co chces syncnout (pokud se ti tam nevejde cela sbirka) a proste syncuj ty playlisty pres tlacitko sync normalne. Pak nebudes muset resit picoviny, jako je tahle.. Je to nejsnadnejsi reseni. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
GameEs Odesláno Srpen 16, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 16, 2009 No.. tak já to tak udělám.. jen mě zajímalo jestli se dají covery nastahovat přímo v iPhone to je celý :D. Můžete locknout když to nejde :D mschEdit //. ok, ked daco zistis (zistite) daj (dajte) vediet nech to sem aspon dopisem. LOCK. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts