Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

přidání coveru přímo v iPhone

GameEs

Recommended Posts

Je nějaká aplikace, která stáhne covery přímo v iPhonu? Mám nastavený "Manually manage music and videos" a s těma souborama v iPhonu se nedá v PC pracovat, takže mám 2 možnosti - najít způsob jak přidat covery přímo v iPhone, nebo je přidat na PC a všechno tam kopírovat znova. (1. možnost by byla lepší :D)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

No a? To nijak neovlivnuje me reseni. Proste k danym songum v iTunes dej cover a dalsi potrebne veci (tagy atp). Pak je nahazej do playlistu (spolu se songama, co v iPhone chces), pak dej manually manage blabla a zaskrtni tam ten playlist, kde mas ty alba a pak dej sync... Jedinej rozdil u manually, oproti auto, je ten, ze se to sync neda automaticky, ale ze musis kliknout na tlacitko..

Odkaz ke komentáři

No to není pravda :D. Když zaškrtnu "Manually manage music and videos" tak to není to stejný jako "Automatically sync when this iPhone is connected" (s tím si to pleteš :D) když mám zaškrtnutý to co zaškrtnutý mám, tlačítko "Sync" mi nikdy nenarve do iPhonu žádný videa ani hudbu a já je tam dávám nezávisle na library.

Odkaz ke komentáři

Dopici, tak nesyncuj takhle blbe :D

Proste si udelej playlist(y) a do nich natahej alba, co chces syncnout (pokud se ti tam nevejde cela sbirka) a proste syncuj ty playlisty pres tlacitko sync normalne. Pak nebudes muset resit picoviny, jako je tahle.. Je to nejsnadnejsi reseni.

Odkaz ke komentáři

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu