Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Silverfall

Brento

Recommended Posts

Nova Diablovka na PSP! a opravdu podarena (v Levelu i Score hodnoceni kolem 8/10!):bash: :wohow: :)

Společnost Focus Home Interactive poněkud překvapivě oznámila, že se víceméně průměrné akční RPG Silverfall od týmu od KievGames, které u nás vyjde až v průběhu 2. čtvrtletí tohoto roku, objeví na konci tohoto roku i na PSP. Handheldová verze bude podle všeho obsahově totožná s PC verzí, když logicky nabídne upravené audiovizuální zpracování i ovládání a snad nebudou chybět ani změny týkající se poněkud monotónní hratelnosti. PSP verze Silverfall bude rovněž podporovat kooperativní multiplayer pro 2 hráče a chybět nebude ani Deathmatch pro 4 hráče v Arena módu. Jakmile se o PSP verzi Silverfall objeví další informace, tak vám je ihned nabídneme.
Zdroj hrej.cz
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

No podle mě než Diablo je lepší Sacred a ještě s datadiskem Sacred Underworld je to fakt supa hra, já u ní vydržel osm měsíců a asi jen jeden měsíc jsem pařil po netu...

sacred nebylo spatny,ale dost me tam rozcilovala jedna vec...NEUSTALY RESPAWNOVANI POTVOR PRIMO ME PRED OCIMA:angry: :angry: :angry: ...treba v diablu kdyz clovek vycistil nejakou oblast zustala prazdna dokud nevypl a nezapl hru, v sacred se ty svine rojily porad az me to rozcilovalo (tohle bylo treba i v dungeon siege 2 a throne of agony,ale ne v takove mire)

ja proste potrebuju mit ten pocit ze sem vyhladil vsechno co se hejbalo:cheesygrin: a to mi sacred nenabizelo

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu