Brento Odesláno Duben 18, 2007 Nahlásit Share Odesláno Duben 18, 2007 Nova Diablovka na PSP! a opravdu podarena (v Levelu i Score hodnoceni kolem 8/10!):bash: :wohow: :) Společnost Focus Home Interactive poněkud překvapivě oznámila, že se víceméně průměrné akční RPG Silverfall od týmu od KievGames, které u nás vyjde až v průběhu 2. čtvrtletí tohoto roku, objeví na konci tohoto roku i na PSP. Handheldová verze bude podle všeho obsahově totožná s PC verzí, když logicky nabídne upravené audiovizuální zpracování i ovládání a snad nebudou chybět ani změny týkající se poněkud monotónní hratelnosti. PSP verze Silverfall bude rovněž podporovat kooperativní multiplayer pro 2 hráče a chybět nebude ani Deathmatch pro 4 hráče v Arena módu. Jakmile se o PSP verzi Silverfall objeví další informace, tak vám je ihned nabídneme.Zdroj hrej.cz Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MAMUTH Odesláno Duben 18, 2007 Nahlásit Share Odesláno Duben 18, 2007 no prave na hrej to dostalo jenom 5/10 tak uvidime...treba nas psp verze prekvapi a bude lepsi nez original Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Brento Odesláno Duben 18, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 18, 2007 no prave na hrej to dostalo jenom 5/10 tak uvidime...treba nas psp verze prekvapi a bude lepsi nez original Ja sem slysel samou chvalu:) a demo bylo prima, jen je to mnohem slozitejsi hra jak Diablo ci Dungeon Siege....:bash: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MAMUTH Odesláno Duben 18, 2007 Nahlásit Share Odesláno Duben 18, 2007 no pokud by nekdo predelal diablo 2 + datadisk na psp tak bych mel asi zas tak pul roku co hrat :bash:...podle me neprekonana a neprekonatelna klasika...ani dungeon siege se s nim nemuze merit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Big Smoke Odesláno Duben 18, 2007 Nahlásit Share Odesláno Duben 18, 2007 No podle mě než Diablo je lepší Sacred a ještě s datadiskem Sacred Underworld je to fakt supa hra, já u ní vydržel osm měsíců a asi jen jeden měsíc jsem pařil po netu... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
argument Odesláno Duben 18, 2007 Nahlásit Share Odesláno Duben 18, 2007 no uvidime mozno nas to prekvapi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MAMUTH Odesláno Duben 18, 2007 Nahlásit Share Odesláno Duben 18, 2007 No podle mě než Diablo je lepší Sacred a ještě s datadiskem Sacred Underworld je to fakt supa hra, já u ní vydržel osm měsíců a asi jen jeden měsíc jsem pařil po netu... sacred nebylo spatny,ale dost me tam rozcilovala jedna vec...NEUSTALY RESPAWNOVANI POTVOR PRIMO ME PRED OCIMA:angry: :angry: :angry: ...treba v diablu kdyz clovek vycistil nejakou oblast zustala prazdna dokud nevypl a nezapl hru, v sacred se ty svine rojily porad az me to rozcilovalo (tohle bylo treba i v dungeon siege 2 a throne of agony,ale ne v takove mire) ja proste potrebuju mit ten pocit ze sem vyhladil vsechno co se hejbalo:cheesygrin: a to mi sacred nenabizelo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
argument Odesláno Duben 18, 2007 Nahlásit Share Odesláno Duben 18, 2007 prave si to instalujem do kompu PC verziu dufam ze to pobezi na mojej sunke aspon uvidim ci sa mam naco tesit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.