tomasek221 Odesláno Srpen 16, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 16, 2009 tak tato diskuze je sicke trochem zbytečná ale je to tu aby se každej pochlubil jaké má repro... a kolik ho to repro stálo... začnu: mám repro od výrobce Technika,je takové do kulata a má díru na flashku,kabel na repro s jackem 3,5 který se napojí na repro a na PSP zároveň,řve to jako normální repro,možná to i přeřve a nabíječku....a stálo mě to jenom 100kč v tescu:D:D tak a pištééé:D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anonymous_ Odesláno Srpen 16, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 16, 2009 Mam takove skromne prenosne repro, je takove hranate.. Dira na ptaka tam neni. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomasek221 Odesláno Srpen 16, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 16, 2009 sraý sem to zapoměl napsat...a kolik vás stály... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators Zinglbee Odesláno Srpen 17, 2009 Moderators Nahlásit Share Odesláno Srpen 17, 2009 Mam takove skromne prenosne repro, je takove hranate.. Dira na ptaka tam neni. Mám dost xDDDDDDD :lol: :lol: :lol: @tomasek221, Jestli tvé repro stálo 100,- tak to o kvalitě něco povídá... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomasek221 Odesláno Srpen 17, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 17, 2009 stálo 100kč ale řve to jako normál repro....ale to je přenosné vid...moje repro ke kompu stály 250 a ted si budu kupovat repro s 90 DB Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hollywood1468623270 Odesláno Srpen 17, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 17, 2009 Mám hodně bedniček a stály něco kolem pěti minut strachu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jarbi Odesláno Srpen 17, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 17, 2009 tomasek221 Kvalita není v tom jak moc repráky "řvou" :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bartys Odesláno Srpen 18, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 18, 2009 ja mam subwoofer (tubu ) Magnat 2 Genius repraky a jeden malej lg :) cena 1500 za subac zbytek zadara :) a rve to tak ze kdyz mam otevreny okno je to slyset az dole a to bydlim v patym patre:) video tady -> http://www.youtube.com/watch?v=BqVOH05mBNw Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ste78 Odesláno Srpen 20, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 20, 2009 Jako přenosné používám monitory od značky m-audio.. Cena cca 4000 Kč Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.