toluxik Odesláno Srpen 17, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 17, 2009 cus nainstaloval sem windows xp media center abych mohl zdilet filmy v divxu a najednou to nejde mam media center na pc a nikde v nem nevidim pridat zarizeni extender help :pls: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 3FF3CT Odesláno Srpen 17, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 17, 2009 je to na konci v Tasks(Nastavení) tak tam najdeš i nabídku Extender, psal jsem tu návod v tutorials, kdyžtak se ptej tam... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 toluxik Odesláno Srpen 17, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 17, 2009 no to vim ze to je v nastaveni to mne nerikas novinku jenomze to mam nejakou jinou verzi pc detekovalo xko ukazalo to bublinu tak sem dal OK a otevrela se stranka a tam nic takovyho neni :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Mr.Mysterious Odesláno Srpen 17, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 17, 2009 A nevíte někdo jak získat (stáhnout nebo dokoupit) Windows Media Center ikdyž ho nemám původně v XP. Jde někde stáhnout? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 toluxik Odesláno Srpen 18, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 18, 2009 A nevíte někdo jak získat (stáhnout nebo dokoupit) Windows Media Center ikdyž ho nemám původně v XP. Jde někde stáhnout? ja sem prave preinsaloval na WIndows xp media center 2009 a nemuzu si vynachvalit sou to preskinovany xp na visty vse tam je i miniaplikace na pravo a navic je to stabilni jeste ani jednou mne nespadli:bash: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Mr.Mysterious Odesláno Srpen 18, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 18, 2009 ja sem prave preinsaloval na WIndows xp media center 2009 a nemuzu si vynachvalit sou to preskinovany xp na visty vse tam je i miniaplikace na pravo a navic je to stabilni jeste ani jednou mne nespadli:bash: Tak to mně normální XP Home taky nikdy nespadli....Ale to, že mi tam chybí Windows Media Cnter mě mrzí... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Ingnition Odesláno Srpen 18, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 18, 2009 Bohužel stáhnout Media Center nelze. Buďto si koupit drahou verzi Windows Media Center Edition 2005 (ten mám ale stejně používám klasický XP Home) což jsou klasická XPčka s roayle stylem (bo jak se to píše) a právě onen Media Center. Bohužel to stojí téměř jako Visty který ovšem zase stojí víš za co... popřípadě sedmičky... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
toluxik
cus nainstaloval sem windows xp media center abych mohl zdilet filmy v divxu a najednou to nejde mam media center na pc a nikde v nem nevidim pridat zarizeni extender help :pls:
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
6 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.