CHheVvy Odesláno Srpen 17, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 17, 2009 ahoj lidi, mám pár filmů v avi a už mě nabaví stahovat 4.7gb tak prosím poradťe jak z AVI udělat DVD formát aby šel do jakéhokoli DVD přehravačů a kdyžtak mi doporučte i nějaký jednoduchý program přes který by to šlo snadno a rychle udělat THX . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Anonymous_ Odesláno Srpen 17, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 17, 2009 convertXtoDVD.. je tu na to snad i tutorial.. .. fakt je zajimave, ze tohle rok nikoho nezajima a najednou se tu za tyden sejdou minimalne 2 stejne dotazy.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 CHheVvy Odesláno Srpen 17, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 17, 2009 aha díky a omlouvám se, zde jsem ho nikde nenšel takže topic můžete zavřít Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
CHheVvy
ahoj lidi, mám pár filmů v avi a už mě nabaví stahovat 4.7gb tak prosím poradťe jak z AVI udělat DVD formát aby šel do jakéhokoli DVD přehravačů a kdyžtak mi doporučte i nějaký jednoduchý program přes který by to šlo snadno a rychle udělat THX .
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
2 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts