Přejít na obsah
  • Vytvořit účet
  • 0

Oprava RROD


Matty

Otázka

19 odpovědí na tuto otázku

Recommended Posts

  • 0
  • Moderators

Videli jste ten xbox vevnitr ?

Myslim ze ne , tak nekecejte kraviny...

Zkus to dat do opravy treba na hrejte.cz , mozna ze by se to dalo jeste opravit .

Ale v tomhle maji kolegove pravdu , deka neni optimalni reseni a ve vetsine pripadu se xbox akorat vic rozesere...

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • 0

a mel si nekdy v ruce takovej xbox ? ja jo a ne jeden dojebanej dekou, a ver ze tam ve vsech pripadech co jsem mel odslo cidlo teploty a GPU bylo nakoply, kdyz sem prehodil GPU z jineho Boxu nabehlo to ale prehrivalose to atd... na 99procent je tuhej. A nevim jestli je to Hrejte ale mel sem v ruce jedno Xko z nejakeho takoveho servisu/obchodu a prasarna ze to neni hezky a to udajne sundavali GPU... kalafuna byla vsude ani to neumej umejt a stejne to udelali blbe a zdechlo to. aůe nevim presne kterej obchod/servis to byl ale nejakej udajne co ma takhle reklamu na netu.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • 0

nikdo nic nevymyslel, oprava RROD tak ze to zabalis do deky a zapnes a nechas silene prehrat pomuze jen na chvilku a jeste muzes odprasknout xko dalsimi pokusym nekdy i prvnim. Proste Deka je Killer X360tky a ten kdo to dotoho zabali je idiot. Proste a jednoduse Xbox se brutalne ohreje a studak co je v nem si sedne ale jen na chvilku, a hlavne timto se odpali cidlo teploty, GPU atd... jak sem psal vejs

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • 0
sem už to snad můžu napsat (viz. moje kredity xD )

Cena pozaruční opravy RROD stojí kolem 3 000 Kč. Pokud ti to Microsoft nevezme tak bud to prodej, nebo zaplat tuhle strašnou částku nebo to rovnou vyhod z okna =)

3000? na hrajte.cz (nebo tak nejak) to opravuje za 500,-. A servis v praze (a to ti na to daj i zaruku) stoji do 1000,- Sam jsem mel s RROD problem a ted uz zas faram.

Zkus to poslat do Microsoftu, za to nic nedas, bud ti to vratej, protoze zjistej porusenou plombu, nebo si toho nevsimnou a poslou ti novy Xko. A jeste neco, na RROD je zaruka 3 roky. :)

JJ. pokud to chces zkusit cez Microsoft, tak tu konzoli musis regnout na jejich support webu. Prijdou ti stitky, zavolas na UPS a ty si to zadara odvezou. Ale musis mit neporusenou plombu. Ta moje byla napraskla a nevzali mi to.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • 0
na youtube jsou videa pod názvem xbox 360 console e74 fix

jednoduše rozebrat xbox a vyndat chlazení obě dvě, vyčistit zbytky po chladící pastě a poté aplikovat novou, pak zbývá složení a může začít párty,.

Videa tam sice jsou a podle toho to pak maka nekdy i jen par minut. takze tudy cesta nevede podle tech videi ale je to takovej zaklad a chytreho nakopne aby vedel co dal.....

Ale vsechny RROD jsoui velkej problem.

Kdyby to bylo tak jednoduche proc by MS dal na opravy uz 1,15Bilionu dolaru ?.

Jinak ja bych nereklamoval spis bych koupil japster...

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpověď na tuto otázku...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

  Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu