ste78 Odesláno Srpen 17, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 17, 2009 jak dlouho vám trvá poprvé vyhledat satelity? Díky za odpověď.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anonymous_ Odesláno Srpen 17, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 17, 2009 Mam Mio - dle toho, jestli je ve Standby nebo studeny start. Pokud ve standby, tak ji zapnu a je do 5s pripravena k pouziti. Jestlize studeny start, tak v mistnosti to je do 5 minut.. venku, mimo barak, to je vetsinou do 2-3 minut.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ste78 Odesláno Srpen 17, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 17, 2009 Díky, já se tady peru s Asusem A696 a zatím se mi to nepodařilo.. zkusím to ještě venku.. Jsem nevěděl, že je to gps tak otravné :D (myslel jsem, že zapnu a jedu :D) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anonymous_ Odesláno Srpen 17, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 17, 2009 Musi se to zafixovat - chytit signal alespon ze 3 satelitu.. Hodne zalezi, co za GPS mas :) Jak rikam, kdyz tu Mio pouzivas casto, tak ji mas jen ve standby, zapnes a jedes. Dost take zalezi na verzi fw a na pouzitem GPS modulu.. Neni GPS jako GPS. S Asusem bohuzel nemam zadne zkusenosti - mel jsem tu jeste Garmina a ten krom celkem mizerneho SW (IMHO) byl v pohode.. Satelity take zafixovany hned. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ste78 Odesláno Srpen 17, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 17, 2009 jojo já koukám na netu (pořídil jsem si to kvůli geocachingu, chci to zkusit), že tenhle stroj lidi používají (přímo na GC), takže by to mělo fungovat.. Mě právě vyděsilo, že to zapnu a nic.. žádný feedback :D Jak se mi to nabije, půjdu to zkusit do kopců.. Díky moc za informace :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ste78 Odesláno Srpen 17, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 17, 2009 Tak deset minut na volném prostranství a hovno.. začínám být nasraný :D EDIT: tak už to jede.. problém by v portech.. kdyby někdo potřeboval pomoct s GPS, nechť se ozve ;) Tohle jsou fakt věci na hovno, když se musí nastavovat.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.