lidmil11 Odesláno Srpen 17, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 17, 2009 Mám problém se přihlásit na ůčet.... Zaregistrival jsem se tak bez te platební karty. Registrace: Najel jsem si v I tunes do itunes store, teď tam jsou obrázky aplikací atd.....klikl jsem na Top FREE APPS....tam jsem rozklikl wooden labyrinth/get app/create new account....dám continue/všechno vyplním/kliknu na aktivační kód v emailu a toto mi píše One Moment Please. Connecting to the iTunes Store. Loading We are unable to find iTunes on your computer. If iTunes doesn't open, click the iTunes application icon in your Dock or Windows Task Bar. no tak dobře že tam je ONE MOMENT PLEASE tak čekám 1minutu,2,5,10,20...a to nic ..když se chci přihlásit tak mi to nejdříve píše You have not verified account. Click OK to review the instructions on how to verify your account Dám OK a píše mi to: VERIFY YOUR ACCOUNT An email has been sent to the address below with a link to verify your account .Make sure to check your emailand follow the link to complete your account sign up ....a pořát dookola Nevím co s tím je a byl bych rád kdyby mi někdo s tím pomohl...Díky za brzkou odpověď. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NexusWright Odesláno Srpen 17, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 17, 2009 Zkus nejdřív třeba "Verify your account"... Otevři mail, měl ti přijít mail od apple, otevři, měl by tam být odkaz, klikni... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anonymous_ Odesláno Srpen 17, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 17, 2009 To je tak, kdyz nekdo neumi anglicky - jasne ti to pise, ze ti to poslalo verifikacni link na mail... :roll: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lidmil11 Odesláno Srpen 17, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 17, 2009 jo to co my poslali na to jsem kliknul..a pak mi uz nic neprislo To je tak, kdyz nekdo neumi anglicky - jasne ti to pise, ze ti to poslalo verifikacni link na mail... :roll: jo to co my poslali na to jsem kliknul..a pak mi uz nic neprislo no a kdyz ten link rozkliknu tk mi to pise One Moment Please. Connecting to the iTunes Store. Loading We are unable to find iTunes on your computer. [/url] If iTunes doesn't open, click the iTunes application icon in your Dock or Windows Task Bar. a dal nevim co mam delat takze nevite? mschEdit //. nauc sa editovat prispevok. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anonymous_ Odesláno Srpen 17, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 17, 2009 Reinstaluj iTunes a zkus to znova. Pripadne to zkus pres jinej prohlizec. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lidmil11 Odesláno Srpen 17, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 17, 2009 a kdyz kliknu na ten lïnk .tak jenom cekam ne? diky moc uz mi to jede Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.