forum1468623754 Odesláno Srpen 18, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 18, 2009 Mam psp 1004 a kdyz do nej dam 2 GB kartu sony tak ji to najde ale kdyz psp dam k pocitaci tak mi pocitac najde jen psp ale jako kdyby tam karta nebyla. Formatovat jsem ji zkousel. Takze co s tim ? Diky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 palos Odesláno Srpen 18, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 18, 2009 Mam psp 1004 a kdyz do nej dam 2 GB kartu sony tak ji to najde ale kdyz psp dam k pocitaci tak mi pocitac najde jen psp ale jako kdyby tam karta nebyla. Formatovat jsem ji zkousel. Takze co s tim ? Diky skus tam tu kartu dat prez nejakou ctecku karet Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 pozitro Odesláno Srpen 18, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 18, 2009 FOrmátoval jsi v PC, nebo PSP? zkus to přez čtečku naformátovat v PC a potom znova v PSP. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Moderators Zinglbee Odesláno Srpen 18, 2009 Moderators Nahlásit Share Odesláno Srpen 18, 2009 Blbej kontakt, tohle se mi stává pořád. Nejlepší je USB ;) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 mattts90 Odesláno Srpen 18, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 18, 2009 Zkus to někde jinde - jiný PC nebo jiná čtečka karet, když na PSP funguje, musí být chyba někde v počítači Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Moderators Zinglbee Odesláno Srpen 18, 2009 Moderators Nahlásit Share Odesláno Srpen 18, 2009 ^^ Ježiši, úplně normálně blbej kontakt :roll: Dělá mi to samé. Zkusit jinou čtečku nebo radši koupit USB. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
forum1468623754
Mam psp 1004 a kdyz do nej dam 2 GB kartu sony tak ji to najde ale kdyz psp dam k pocitaci tak mi pocitac najde jen psp ale jako kdyby tam karta nebyla. Formatovat jsem ji zkousel. Takze co s tim ? Diky
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
5 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts