RohLLIKs Odesláno Srpen 18, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 18, 2009 nekde jsem tady cetl ze to jde ale nenasel jsem v nastaveni zadnou takovou moznost...asi jsem slepej Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Ingnition Odesláno Srpen 18, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 18, 2009 Normálně, dáš si obrázek na flashku, strčíš do Xboxu a pak (myslim že prvně si to musíš stáhnout do HDD v xboxu ale už přesně nevím) a dáš myslim Yčko a je to. Ale píšu to fakt matně :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Em3R Odesláno Srpen 18, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 18, 2009 1. Na internetu najdeme obrázek v odpovídajicí kvalitě. (nejlepe HD obrázky) 2. Hodíme obrázek jenž sme si vybrali na flashku 3. Připojíme flashku k zapnutému Xboxu 4. V xboxu dáme pomocí gamepadu picture libary 5. dáme v menu portable devices 6. už by se nám tam měl ukázat obsah flasky najedeme analogem na obrazek a dame "Y" 7. a dame "Yes" Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
RohLLIKs
nekde jsem tady cetl ze to jde ale nenasel jsem v nastaveni zadnou takovou moznost...asi jsem slepej
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
2 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.