Přejít na obsah
  • Vytvořit účet
  • 0

Router rada/ Belkin N 150

Jonny1619

Otázka

Ahoj, poslední dobou mi router dělá problémy. Mám D-link, už tak tři roky starý, ale vždy pracoval výborně a nebyly s ním žádné problémy. V posledních dvou měsících se ale několikrát stalo, že po nějaké bouřce nebo, když bylo trochu víc větrno, přestal fungovat. Nešel vůbec zapnout = nesvítily žádné diody, prostě nic. Vždy jsem ho resetoval (hodněkrát), ale rozjel se, až se jemu samotnému chtělo:).

Do té doby jsem byl samozřejmě bez internetu, většino max. den. Je zvláštní, že se to začalo dít až teďka, přitom různé bouřky atd. byly samozřejmě i předtím. Teďka router zatuhnul víc, než kdy jindy. Nešel tři dny, poté se rozsvítil a začal fungovat, ale internet stejně nejde. Přiznávám, že teď to může být i poskytovatelem, ale aby nešel internet tři dny je divné.

Takže hodlám přejít k jinému poskytovateli a koupit si nový router, takže bych vás chtěl požádat o rady a doporučení jaký router bych si měl koupit. Bydlím v činžáku, takže bude potřeba to dobře zabezpečit. Hodlám na to mít připojené jedno PC, jeden notebook (obě dvě přes kabel), pak PS3 (taky přes kabel, ale někdy by se hodilo i přes to wifi) a PSP.

Takže nějaký kvalitní router do zhruba 1500 Kč, který by vše spolehlivě zvládal. Děkuji předem (za dobré rady dávám THX):)

Jo a ty rooutery i s odkazy pls.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

2 odpovědi na tuto otázku

Recommended Posts

• 0

ja mam tenhle a jsem stim naprosto spokojen, zabezpeceni to zvladnes sam. na cenu u toho routeru nekoukej, sezenes ho i levneji, a co se tyce popisu je u toho napsany..ma to klasicky Lanky na 4 ethernet kabely takze tam pripojis kabelem jak PC,notes tak i PS3 a bezdratove na PSP. PSP mam taky a diky tomuhle routeru se na nej pripojim i v garazi a to ji mame az za barakem.. ma docela velkej rozsah signalu mno.. :)

http://www.korunka.cz/sitove-prvky/d-link-bezdratovy-router-wireless-n-4-port-switch-rangebooster-dir-635?v=352256

jeste je dobry zyxel tenhle.. ten ma bratr v praze a take si ho nemuze vynachvalit, zvlada uplne vsechno a kdyz budes chtit napriklad neco tisknout tak muzes mit hostilskej PC vypnutej diky vestavenemu USB tiskovemu serveru v routeru :). Cena zase jenom orientacni cenove ho muzes sehnad tak o 300,- min :)

http://interlink.tsbohemia.cz/?cls=stoitem&stiid=61187

Jestli sem ti poradil aspon trosku nevim.. cau :)

Odkaz ke komentáři

• 0

Tak jsem koupil Belkin N 150. Vlastní ho někdo z Vás? Nějaké uživatelské názory?

Momentálně jsem ho ještě nemohl dát dohromady s PC, protože u PC mám asi vyhořelou siťovou kartu, ale ta síťovka je asi zakomponovaná v základní desce. (Je to vůbec možné?) A jestli je vyhořelá, tak jaktože jede zákl. deska v pohodě?:)

Je to tak, že jednoho dne mi vypadl net a pak jsem se dozvěděl, že jim vyhořelo trafo, byli u nás technici od nového lepšího poskytovatele a nemohli se připojit na tom pc, pak mi řekli, že to bude možná tím, že tam vyhořelo to trafo, takže by mohla vyhořet i ta síťová karta. Koukl jsem do eversoftu, ale tam se mi normálně zobrazila. Když připojím kábl, tak se mi ukáže připojení 100 Mb/s, ale připojit k internetu se nedá. Na notebboku frčí internet od nového poskytovatele suprově.

Poradí někdo prosím? Opět dám THX a za nějakou dobrou radu kredity;)

Odkaz ke komentáři

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpověď na tuto otázku...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu